Alla inlägg den 6 februari 2012

Av Mikael Johansson - 6 februari 2012 15:25

Japp då har det varit presskonferens gällande ihopslagningen av Lyckeby o Kaif och Blekingesporten, TV o Radio var där och bara det visar väl att detta röner stort intresse, man pratar om Superettan 2016 och att utveckla ungdomsverksamheten ännu mer och föreslagen Ordförande är Bosse Lindström och det tror jag är klokt för vem va det som sa att Lyckeby GoIF skulle bli den ledande föreningen i Blekinge och där och då kändes det som att det är bra att spänna bågen men visst tvekade man lite på "Supermålet" men med den här nya föreningen känns det som ett realistiskt mål och faktiskt det enda mål man kan ha, det är dags att börja utmana Väst nu  . Nedan har du lite länkar kring detta men på respektive föreningars hemsidor står det inget alls ?????????????? Men som sagt det finns att jobba på och det gäller att ta vara på Karlskronabornas intresse genom att informera och ge oss ett lag att gilla. 


http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=105&artikel=4949871


http://www.bltsydostran.se/sporten/superettan-ar-malet(3140018).gm


Just det Namnfrågan, varför inte låta Karlskronas marknadsbyråer få tävla om att lägga upp en marknadsstrategi innehållande allt från Profil, kanaler o kommunikation, det vore väl ettperfekt sätt för en byrå att marknadsföra sig på.


Sedan skulle man ju ge namnförslag och här kommer ett - Karlskrona Fotbolls Klubb, KFK klapp, klapp, klapp funkar ju, haha man kan ju bara sno ramsor rakt av.


Hade en intressant diskussion i helgen angående vad är en idrottstalang och vi kom till slut fram till att självklart så har man en spetskunskap i det man gör men sedan är det helt avgörande om man är beredd att betala priset i form av otroligt mycket träning och att man har huvudet med sig, skriv gärna en kommentar vad du tycker är en talang.


Nej nu är det möte i Jönköping med nya affärer i sikte och sedan bär det av till Kalmar.


Ha det gott


Mikael Johansson


P.s Just det, självklart så måste det till en fotbollsarena på Rosenholm, hör av er, jag vet ett bolag som kan fixa detta :) D.s

Av Mikael Johansson - 6 februari 2012 08:28

Idag så skapas det faktiskt lite idrottshistoria på lokalplanet när Lyckeby GOIF och KAIF skall presentera sin planer på att slå ihop föreningarna, det skall bli roligt att följa detta och jag läste någonstans att det är många murar som skall rivas samtidigt som det skall byggas många nya broar, ett tips är väl att låta Jimmy Jensen styra upp första klubbfesten, den kan bli hur bra som helst  .


New York Giants vinner Superbowl och det är väl bra, allt med NY är bra och nu är det bara Rangers som skall ta hem Winterclassic.


Tre hockeylag från länet är nu klara för play off och det är riktigt bra jobbat av OIK; KRIF o KHK. Mörrum har fortfarande chansen på den sista platsen och gå bakvägen och skulle alla fyra lagen gå in i "slutspelet" vore det en fantastisk händelse, undra hur Blekinge Ishockeyförbund kommer ta vara på denna möjlighet och göra något extra av det som händer i Hockey Blekinge.


Dagens hockeymatch måste man säga att Leksand mot Malmö är och man undrar hur många Karlskronaspelare som är med idag, det borde va tre.


Ha det gott


Micke Johansson



Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Vilket lag tror du åker ur Hockey Allsvenskan säsongen 2012/2013
 Tingsryd AIF
 TAIF
 Tengsry

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8 9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29
<<<
Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards