Alla inlägg den 23 februari 2012

Av Mikael Johansson - 23 februari 2012 09:08

Det är en riktigt stor satsning som Tyresö FF gör när man värvar världsspelaren och Fotbolls Drottningen Marta. Marta som blivit vald till världens bästa spelare fem gånger kommer göra damallsvenskan mycket intressantare men inte nog med det inför säsongen 2012 har laget även förstärkts med spelare som Veronica Boquete, Caroline Seger, Lisa Dahlkvist och Linda Sembrant. Veronica Boquet senast vald till bäste spelare i Amerikanska ligan. Nu är det viktigt att övriga lag i Damallsvenskan tar vara på denna möjlighet för jag tror det kommer bli ett helt annat tryck i media nu när det finns ett superlag, måste säga att jag gillar när nån gör det där omöjliga och sticker ut hakan och vågar.


På tal om att ta vara på medias uppmärksamhet och föra sporten framåt jag tycker att Blekinge Fotbollsförbund försöker haka på Mjällbytåget så gått det går men vad gör Blekinge Hockeyförbund? Här har Ordförande Frisell en jättemöjlighet och jag hoppas att han tar den, det finns många frågor att driva.


Igår var man och såg Karlskoga på ett ganska bekvämt sätt vinna över TAIF. På planen fanns spelare nummer 44 i Karlskoga vid namn Orrsten och hans namn nämndes ju i Silly Season snacket kring KHK dock aldrig från klubben själv men han var i alla fall riktigt bra igår och är ett vapen utöver det vanliga i power play, skoj att han är tillbaks i allsvenskan för det är där han hör hemma.


TAIF då - man har riktigt svårt att komma till avslut och man är i år ett lag som inte är bättre än tabellen visar men jag tror man klarar ut detta och spelar i Allsvenskan även nästa år och om Borås o Sundsvall är sämre än TAIF så tror jag att Allsvenskan har minst ett nytt lag i serien inför nästa säsong, vilket lag det blir börjar det spelas om idag :)


Ha det


/Mikael Johansson

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Vilket lag tror du åker ur Hockey Allsvenskan säsongen 2012/2013
 Tingsryd AIF
 TAIF
 Tengsry

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8 9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29
<<<
Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards