Direktlänk till inlägg 15 februari 2012

Thomas Fahlqvist - kan man bli fegare

Av Mikael Johansson - 15 februari 2012 22:28

Thomas Fahlqvist crosscheckar en Karlskronaspelare i huvudet helt utanför spelet när man är på väg att byta med hjärnskakning som resultat, man kan inte bli fegare än så. Nu vågade nog inte Fahlqvist ta en fight om han nu va irriterad utan crosscheckar mot huvudet istället, man kan bara konstatera att Fahla är en feg stackare.


En feg stackare med klara åsikter om vad han tycker om Araber, följande skrev han på FB för en kort tid sedan och jag hade inte tänkt att det skulle komma till allmänhetens kunskap men detta säger väl det mesta om hur Fahlqvist är som person och vilka värderingar han har:


Thomas Fahlqvist - kul när en jävla arab har stulit vår tvätt tid för att tvätta sina mattor eller stjolar... skicka hem dom för fan.


Sportchefen Simon Skoog fick ta han i örat och se till att han tog bort sina åsikter om Araber på Facebook för det är självklart inte bra när en stjärnspelare kommunicera på det viset. Hade jag varit sponsor till OIK hade jag reagerat kraftigt och undrat vad dom håller på med och om det är sådana åsikter som finns i klubben.


Efter matchen när spelaren var på väg i ambulans från arenan så tog Sportchefen Simon Skoog kontakt med den skadade spelaren för att förhöra sig hur det gått och Simon skall ha all heder av det, jag vet att Simon inte såg situationen och varken kan säga bu eller bä om vad som hände och jag förstår varför han inte såg det, spelet var inte ens nära.


Pinsamt, respektlöst och tragiskt Fahla


Vi Hörs


/Mikael Johansson

 
 
Ingen bild

Erik

15 februari 2012 23:28

"tvätt tid" "stjolar" Jag skulle gissa att araben som stal Fahlas tvättid iaf är bättre på att stava än vad Fahla är.

Vilken idiot!

 
Ingen bild

John mel

15 februari 2012 23:49

Vad är en stjol?

 
Ingen bild

John Mel

15 februari 2012 23:53

Inte nog med att han är feg han stavar som en kratta också! Vad fan är en stjol? Islamofobi och andra avarter är vanligare hos lågutbildade, slutsatserna av det kan ni dra själva.

 
Ingen bild

Newman

15 februari 2012 23:55

Synd att vi inte har en spelare av din typ i laget som hade "tagit" hand om "Popcornförsäljaren".

 
Ingen bild

S

16 februari 2012 00:43

stjolar?

Mikael Johansson

16 februari 2012 01:59

Ja vad säger man

 
Ingen bild

oik:are

16 februari 2012 02:29

Jag såg inte matchen, så den händelsen kan jag inte kommentera närmare, men om det är som ni säger är det naturligtvis för jävligt.
fast en liten kommentar angående den armbågstackling som svärdström fick ta emot kanske också är på sin plats? fahlas tilltag verkar dock ha varit fulare och mer onödigt (dessutom ostraffat?)?
angående fb-inlägget så anser jag naturligtvis att det är ett vansinnigt korkat och rent ut sagt äckligt uttalande. Dock vill jag påminna om att det inte heller är ett särskilt prominent kännemärke för intelligens att hacka på folks stavning och grammatik, precis som att det imte är ok att hacka på någon som har diabetes. jag är imte heller något "fan" av särskrivningar, men lite jäkla hyffs å vett får man allt ha - även om fahla nu gjorde dubbelfel (stavning och genomruttna åsikter)
(skrivet på mobil, ber om ursäkt för stavfel)

//oik:are

 
Ingen bild

Nisse

16 februari 2012 10:26

Tycker det är rätt pinsamt att du, Bävern sitter här och kastar skit på en du slickade röven på förra året. Sen fick jag höra rycktesvägen vad du hade sagt efter matchen oxå, om vad du skulle göra med Fahla.Försök med det du!
Sen är det självklart inte roligt att Julius blev skadad av händelsen, för han är en fantastiskt bra back, som troligvis spelar i Elitserien om några år. Bara han är smart nog att ta sig iväg från Karlskrona.

Mikael Johansson

16 februari 2012 11:32

Hej du okände Nisse, Fahla är en bra poänggörare i div 1 inget snack om det men att va så respektlös så att man försöker skada en spelare medvetet mot huvudet när situationen är över, pucken är i mittzon och man åker för byte är inte OK, om han hade tacklat i en pucksituation, bjudit upp till en fight där bägge är med och utgången hade varit den samma hade jag inte reagerat men detta var inte OK. Själv känner jag inte Fahla så jag kan tyvärr inte kommentera det andra du skriver.

Bäcklins upptåg är en västanvind mot fegheten i detta, där var den andre lite sämre på att fightas och så är det ibland.

 
Ingen bild

Mikael Johansson 2

16 februari 2012 13:56

Swärdström fick ingen armbåge i huvudet.
För det första var det inte ens Elofsson som tacklade.
Det var axeln som träffade honom eftersom Swärdström böjer sig precis i tacklingsögonblicket.

Mikael Johansson

16 februari 2012 14:13

Obs, detta är en annan Mikael Johansson :)

 
Ingen bild

Vet inte alltid bäst men nu

16 februari 2012 14:34

Nu var ju Svärdström uppe i båset och hoppade så fort spelet var igång igen... Saker händer på isen i närkamper som inte är fina. Har sett KHKspelare göra fula saker i närkamper men slag mot huvudet har jag inte sett. Tror nog alla lag är lika goda kålsupare vad det gäller höga klubbor och armbågar upp i tacklingar. Sen sticker vissa spelare ut som Fahla igår som inte kunde ta att Julle avväpnade honom två gånger på samma byte. Fahla stod ju och delade ut ett antal crosscheckingar i samma byte mot Julle framför mål. Fahla gjorde en del sådana saker när han spelade i khk också, uppe i nybban bland annat. Hade han spelat i elitserien hade hans säsong varit över nu.

 
Ingen bild

Anders

16 februari 2012 16:39

Vad är det för fel på Fahla? Man kan tycka att han är superbra på isen och att han är den största dåren ute på isen, när man ser intervjuerna på OIK TV så förstår man ju faktiskt att det är så att han inte är vassaste kniven i samlingen. Skumt är det.

 
Ingen bild

Mange

20 februari 2012 00:15

Nisse din jävla pajas. Bara för att Fahla spelat i KHK innan och att han då var omtyckt av supportrar, inkl Bävern. Fråntar det oss rätten att tycka illa om Fahla, att tycka att det han gjorde var fel? En feg handling som inte passar sig i dessa sammanhang. Han gjorde det även när han spelade för oss. Det är inte ok. Varför skulle Julle vara smart och lämna Karlskrona? Det kommer han säkert att göra men utveckla gärna vad du menar. Du kanske vill att han istället skall utvecklas i Olofström, till en riktig banjospelare.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Mikael Johansson - 1 juni 2012 13:21

Från och med nu hittar du Beaver Blogg på:   http://www.karlskronakanalen.se/blogg/Mikael%20Johansson   och här har du senaste inlägget, vi syns på karlskronakanalen.se   http://karlskronakanalen.se/content/fotbollsklubben-karlskrona-hass...

Av Mikael Johansson - 1 juni 2012 08:22

Satt i bilen rätt mycket igår o då blir man lätt en telefonmarodör och ringer o ringer men samtidigt så hinner man ju lägga en tanke på det ena och andra och efter ett samtal med en riktigt hängiven KHK:are tänkte jag att nu måste det bli lite roligt...

Av Mikael Johansson - 30 maj 2012 10:45

Man kan inte annat säga att det blir lite drag när KHK gör någonting men där emot kommer det nog bli ett lugnt årsmöte, visst resultatet ligger på 240.000 kr vilket i och för sig många division 1 föreningar hade jublat åt men samtidigt så handlar det...

Av Mikael Johansson - 29 maj 2012 10:42

OK, OK, OK och OK här skriver man i bloggen innan att det inte händer något i KHK och så levererar man både en ny föreslagen ordförande och en ny klubbchef, det kan man väl ändå kalla att man lägger lite ved på elden kring snacket om KHK.   Marti...

Av Mikael Johansson - 29 maj 2012 07:05

Nu är handbollsklubbarna i Karlskrona, IFK och Hästö igång och tjafsar igen i och med att 10 stycken juniorer tar steget från Hästö till IFK och det verkar som om ledarna i bägge lagen har härdsmälta eftersom de visst aldrig lyckas göra gemensam sak ...

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Vilket lag tror du åker ur Hockey Allsvenskan säsongen 2012/2013
 Tingsryd AIF
 TAIF
 Tengsry

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6 7 8 9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27 28 29
<<<
Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards