Alla inlägg den 3 april 2012

Av Mikael Johansson - 3 april 2012 19:35

Storbloggaren Mjörnberg skriver att om KHK vinner matchen mot Sundsvall så kan KHK fira hela bussresan hem, han har så fel så fel, KHK firar inte i en buss utan man firar i flygplan, lite ordning får det väl ändå va :)


Pratade med Anders Olvedal idag som även är headchief för entregänget i arenan och han sa:


detta är ju galet, jag brukar inte hetsa upp mig alltför mycket annars men visst jag är intresserad och åker även på bortamatcherna och så men nu kan man fan knappt jobba, låt det nu bli onsdag så att vi vet hur det blir säger Olvedal, frun klagar och säger att hon vill ha sin man tillbaks jaja det får bli när detta är klart.


Idag har det även varit besök i Höör där vi håller på med ett spännande projekt med inomhus skidåkning, det skulle va något att se Micke Åsen Åström skida fram där han skall visst va en naturbegåvning, Åsen är en sköning men jag kan inte påminna mig att han tog ett skott på träning när det begav sig och nu är han målvaktstränare i KHK och han är visst grym, skoj som tusan.


(Bild på året runt skidåkning inomhus i Höör)




Har även hunnit med 11 hål golf efter jobbet idag och man har gått från en schysst slice till en okontrollerad hook, kommer nog bli en rolig golfsäsong.


Ha det


Mikael Johansson

Av Mikael Johansson - 3 april 2012 06:47

Det är en dag tills det äntligen skall avgöras, kommer Karlskrona HK ta steget upp till Allsvenskan eller inte? Mitt svar är självklart och ganska så logiskt - självklart tar KHK steget upp och det är många faktorer som talar för det.


1. Kempe har under säsongen kört konstant på mycket folk vilket inneburit att man kunnat hålla i fysbiten för att klara av ett kval med många tuffa matcher.


2. Det finns spetsspelare som kan avgöra i varje femma, det går inte att rikta in sig på att störa en femma i KHK.


3. Målbilden, även om man kör med 2014 spåret vilket för mig känns konstigt, nästan som en fallskärm så har man målet att gå upp och har planerat säsongen efter det. 


4. En målvakt som står på huvudet - ja Timo var inte lysande förra matchen det tycker jag inte men vi vet alla hans kapacitet och de två matcher som är kvar är definitivt Timos matcher och hans insats kommer vara avgörande. KHK:s viktigaste värvning någonsin. 


5. Hängivenheten och att man är beredd att offra en tand för laget, titta på Hasse Ottinger förra matchen, herregud när Ottinger är i den zonen så är han nog Sveriges tjurigaste hockeyspelare och det finns inte att förlora.


Nu skall alla vi andra göra vårt genom att komma och stötta laget i Telenor Arena och göra detta till den häftigaste grejen som gjorts vid en bortamatch fast ändå hemma :)


Klarar laget av detta ja då blir det till att vänta in grabbarna vi 01.00 tiden och fira in dom ordentligt under några dagar och sedan är det bara börja ladda för en ny säsong för då väntar Djur......


Ha det


Mikael Johansson

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Vilket lag tror du åker ur Hockey Allsvenskan säsongen 2012/2013
 Tingsryd AIF
 TAIF
 Tengsry

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards