Alla inlägg den 29 april 2012

Av Mikael Johansson - 29 april 2012 12:24

Ja efter KRIF:s succesäsong så jagar både allsvenska lag och seriekonkurrenter deras spelare men det verkar som om Skoog, Kluft och Tisell inte riktigt når fram i sina värvningsförsök.


Kluft vill visst ha fem stycken med sig till "Världens Bästa Lag" Vita Hästen men jag tror att han faktiskt inte får någon med sig, vi får se den närmaste tiden vad som händer men själv tycker jag bara att detta visar att KRIF:s koncept från förra säsongen höll och att spelarna utvecklades.


Det är snart dags för år 2 i div 1 för KRIF och nu finns det ingen överraskningseffekt kvar utan man är med bland topparna i div 1 och det förpliktigar, roligt att följa är det i alla fall.


Nu dags för en runda golf, ha det.


Mikael Johansson

Av Mikael Johansson - 29 april 2012 10:05

Ja nu är en hel del årsmöten på gång i hockeysverige i och med att verksamhetsåren brukar sluta i april, jag tror nog att Blekingeklubbarna kommer att klubba igenom sina ganska så snabbt för jag tror att efter dessa framgångar i sporten har det gett en hel del klirr i kassan.


Borås däremot har vi alla nu varit med och sponsrat i och med att staten betalde lönerna för december och klubben blir sedan återbetalningsskyldiga för lönegarantin som betalats ut från och med januari. Klubben går ut på sin hemsida med att ACKORDET NU ÄR I HAMN ( http://www.borashockey.se/ ) om det nu skulle bli så att Borås får lira vidare i Allsvenskan så vet i tusan om man behöver ha en elitlicens.


Eftersom man är intresserad :) så vill man ju alltid ha någon nyhet från KHK, helst varje dag och därför var jag mycket förvånad över att man släppte Roger, Emil, Söder, Ågren, Nicklas, Höök, Oskar och Kurki på en och samma dag, det är ju 8 nyheter och 8 dagars nyhetssläpp till oss alla tokiga fans och olika media. Men men nu väntar vi med stor spänning på resterande 4 nyförvärv, Silly is Goooooood.


Ola Johansson "Golfproffset" kom på plats tio i premiären i Nordea Tour, riktigt bra och mina experttips att han skulle slå långt och rakt, sikta på flagg samt sänka puttarna verkar fastnat, bra jobbat Ola.


Nej nu skall man ut o bli omsprungen i spåret. 


Ha det


Mikael Johansson

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Vilket lag tror du åker ur Hockey Allsvenskan säsongen 2012/2013
 Tingsryd AIF
 TAIF
 Tengsry

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards