Alla inlägg den 11 april 2012

Av Mikael Johansson - 11 april 2012 21:47

Vi har ju själva stått där och sagt att vi är ett köpelag, det finns väl till och med en ramsa om det där och så står det att MIF Redhawks gjort av med 61.000.000 kronor, vad tusan går dom på där nere?


Bland Karlskronas supporters har det gnällts lite på "sportgruppen" herregud de framstår ju som rena raketforskarna jämfört med Malmö gänget. Helt fantastiskt måste jag säga, det där med att KHK är ett köpelag kan vi bara glömma, att vi kan köpa vad vi vill kan vi glömma, det är nog tusan vi som få stå där på läktaren och skrika ramsor som bittra OIK:are typ "inga pengar bara hjärta"   .


Jaja, när det gäller Chansarnas BK så har inget av det fallit in troligtvis för att KHK är ute och firar, sist va dom visst hos landshövdingen, jaja det är väl lika bra att köra hela racet. Fira, fira fira, på måndag kör det igång igen.


Ha det


Mikael Johansson



Av Mikael Johansson - 11 april 2012 14:38

Någonstans gick det snett, såg en trailer på programmet Bonde söker fru och det var värre än Silly Season alla kategorier, herregud hur har man tänkt när man gjort den programiden, fantastiskt.


Men just det silly Season eller så som jag kallar det Chansarnas BK har nu fått ett oerhört starkt tips som kommer röra om i hela Hockey Sverige: Patrik Kluft lämnar KRIF, jaja det var inte annat att vänta självklart så får man inte reda på alla sanningar typ det som är intressant var han hamnar men stämmer detta så är det bara att gratulera till en ny utmaning.


Patrik stod som ungdomsledare i KHK och sa att jag skall träna ett elitserielag och alla log lite snett och sa han är ju galen, han har ju inte ens spelat hockey, tjenare säger jag, han kommer vara där tidigare än någon anat oberoende vilket steg han väljer ta just nu, Lycka till Patrik.


När det sedan gäller OIK så har Sportchefen Simon Skoog satt sprätt på lite pengar och tagit in en back och en forward. Forwarden är Tim Johansson och han är väl en av Blekinges egna talanger som stagnerat lite säsongen som gick och behöver kanske en ny miljö att ta nästa steg i och Lönken i Mörrum är väl inget vidare glad för det men så är det.                                                                                                                                                                          




Det känns som om OIK:s första förvärv känns sådär men kan säkert bli bra. MGOIS har levererat in toppspelare i Keegan Dansereau och KRIF samt KHK lurar i vassen, det kommer bli spännande.


När det gäller träningsvärken från igår kan jag meddela att man lär sig nya saker varje dag, idag har jag lärt mig hur man tar sig in i en bil utan att böja på benen, fantastiskt.


Ha det


Mikael Johansson

Av Mikael Johansson - 11 april 2012 07:45

Pratade lite med Micke igår om KHK:s avancemang och han tyckte det var jäkligt skoj att Karlskrona nu tagit steget upp och han frågade hur kommer man nu göra i klubben, jag svarade att det har inte gått ut någon information om läget, tankar, nya spelare, Sportchef utan man har firat, firat, firat lite som KRIF faktiskt bara det att man har haft något att fira  .  


- Jag frågade, vad tycker du man skall göra då Micke?


- Han sa att nu gäller det att vara smart, förutom att man behöver göra en hel del förstärkningar i laget så gäller det att vara ödmjuk som tusan och inte slå på stora trumman om Play Off och det ena och andra och det är ju en ny situation i Karlskrona, från att ha varit störst i klassen så är man inte det och det här "underdog" läget skall man utnyttja.


Sedan gäller det att ställa om skallarna och ha ett gäng som är psykiskt starka för så jäkla roligt är det inte att resa runt i Sverige i under November och December och komma hem sent om nätterna för att börja ladda för nästa match, innan har det gällt att vara bäst när det gäller och nu gäller det att va jäkligt bra hela tiden.


Ok, Örebro då?


- Det är en fantastiskt rolig serie och i och med Djurgårdens och Karlskronas inträde så har den blivit mycket roligare men Örebro kommer va med i racet, inget snack om det.


Hörde i TV Nyheterna i morse att de barn som har gymnastik/idrott varje dag i skolan klarar svenska, engelska och matematik bättre än de som bara har gymnastik/idrott någon gång i veckan. OK om detta var en nyhet eller att de inom skolan tycker detta var konstigt så vet i fanken hur dom tänker, det är väl en självklarhet att det är så. 


Idrotten måste ta tag i hulliganismen på arenorna säger man och sedan visar man fotollsincidenter som har skett, det är ganska så självklart att det är fotbollen som behöver ta tag i hulliganismen och varför inte titta på England, de verkar ha kommit långt.


Jesper Olsson lämnar KRIF, roligt för han och det spelar nog mindre roll för KRIF, Jesper var en av giganterna fram till jul och en av de som vek ner sig ordetligt när det gällde som mest, Frankrike blir nog kanon och KRIF:s sportchef Mikael Johansson hittar nog ett nytt guldkorn.


Nu väntar vi med spänning på div 3 premiären i fotboll nästa helg, jasså du visste inte heller att det var dags, men så är det, skall bli skoj att följa Lyckeby GOIF i deras sista säsong skall dom äntligen få gå upp i tvåan.


Ha det


Mikael Johansson

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Vilket lag tror du åker ur Hockey Allsvenskan säsongen 2012/2013
 Tingsryd AIF
 TAIF
 Tengsry

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards