Alla inlägg den 5 april 2012

Av Mikael Johansson - 5 april 2012 09:18

När jag i morse åkte förbi fisktorget och allt bara var så där vackert som det kan va i Karlskrona så slog det mig bara, nu fattar jag vad dom menar med Vision 2014, tricket är ju absolut inte att gå upp i Allsvenskan utan tricket är ju att spela där säsongen 2014/2015 med ambitioner om att va med o slåss om det då också. Visst det är en svindlande tanke men så är det ju, det är ju så det måste va.


Så man får väl bara höja blicken lite och kika utanför "boxen" och då så förstår man vad KHK egentligen tänkte när de satte ihop Vision 2014, stort är det.


Tänk att spelarna faktiskt inte har kännt och sett introt som KHK har, visst hade det varit mäktigt att få ut hela laget på isen innan starten och tillsammans titta på filmen, tillsammans klappa igång oss allihop för att sedan se bomberna och granaterna därifrån, det hade varit mäktigt.


KHK i Allsvenskan, fantastiskt.


Ha det


Mikael Johansson

Av Mikael Johansson - 5 april 2012 08:07

Otroligt är det, helt underbart och äntligen kan man få se en match och bara njuta av att vara där. Sedan så börjar ju snacket om Silly Season som kommer bli tokintressant, vi kommer säga otroligt Malmö betalar en spelare mer än vi gör till halva truppen :) Underbart.


Men en sak är säker, det finns inget DIV 1 lag som är mer förberett än KHK för spel i allsvenskan så är det.


OIK har fortfarande chansen och jag tror att de kommer ta Borås plats men få ett sådant besked i maj/juni är inte det enklaste och även om detta är det viktigaste som finns för en OIK supporter så säger jag att det får bli som det blir. KRIF är dock sista hindret för att nå tredjeplatsen och nu får vi se om KRIF vill möta Grästorp eller OIK nästa säsong.


För Julle börjar sedan en ny värld på måndag, han skall börja gå i skolan igen :) härliga tider, strålande tider.


Mitt i allt måste jag sända en tanke till Jonas Karlsson vilken kämpe, jag hoppas att skadan inte är allvarlig.


Ha det


Mikael Johansson

Av Mikael Johansson - 5 april 2012 02:26

Pratade lite med Öjje om hans skägg, det är för jävligt sa han nu tycker t.o.m svärmor att det ser för djävligt ut, bara att bita ihop Öjje.


Kenny Kellström - Kenny är lite av min hjälte i KHK beroende på att han är en skön kille, visst det finns alltid olika viljor, vinnarskalle i ett lag men Kenny är fantastsik, Kenny kommer alltid ha ett fans i en kille som jag håller nära beroende på att han tar sig an folk, du är stor Kenny.


Bara tanken att det är klart är sjukt skön och nu skall man bara hylla alla men skall man hylla fyra killar lite extra så skulle jag hylla Kempe, Ågren, Timo o Elofsson, fantastsika killar.


I allt kaos måste jag ändå gratulera Jörgen, visst det var tungt med FBK igår men nu är vi back on track med KHK.


Ha det


Mikael Johansson

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Vilket lag tror du åker ur Hockey Allsvenskan säsongen 2012/2013
 Tingsryd AIF
 TAIF
 Tengsry

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards