Alla inlägg den 4 april 2012

Av Mikael Johansson - 4 april 2012 21:46

KHK gör något helt magiskt, fantastiskt och otroligt man tror knappt det är sant KHK ÄR I ALLSVENSKAN. Smaka på ordet, ALL SVENSK AN. Nu skall vi möta lag som Djurgården, Leksand, Malmö och vi skall köra över dom, krossa dom ja vad som helst för vi är som Niklas Strömstedt sjunger " Vi är oslagbara, vi sköt från höften, vi hade svaret på allt"


Ni får ursäkta men nu är det fan på riktigt och Brasar du hade fel, Kempe är kung :). 


01.15 är det aviserat att KHK anländer och låt oss nu alla åka ut till arenan och hälsa hjältarna till hemmaborgen. Man kan bara säga Fyyyyyyyyyyyy F..........n vad gooooooooott.


Stars and Stripes here we come


Vi syns på arenan i natt


Mikael Johansson


P.s Överskriften var självklart ett understatement, 1540 st i arenan och ingen på isen, det måste vara något slags världsrekord D.s

Av Mikael Johansson - 4 april 2012 12:52

Han är där varje match och har suttit där på läktaren så länge som någon bara kan minnas ibland tror man att det var han som uppfann sittplatsen i Wämöhallen. Sedan är han är killen som gör fantastiska saker för sitt KHK, han sätter bilder man inte trodde var möjliga. Utan männisor som Jörgen skulle inte det Svenska idrottsundret finnas.


Jörgen håller även på Färjestad så just nu vet han inte riktigt om han skall va sur för att de fick semester igår eller om han skall vara förväntansfull inför kvällens drabbning, om jag känner han rätt så kommer Jörgen va både och, allstå surt förväntansfull.


Nu lyfter planet med krigarna till Sundsvall och man är helt trasig, kan det inte vara över så man vet, jag pratade med en gammal hockeykrigare från den gamla KIK tiden vid namn Jerker Spjuth idag och han sa att på fredag är man nere i Arenan o kikar så jäkla skoj det skall bli sedan blir det att ta på sig KHK tröja och ta sig till Globen nästa säsong :)


Själv är jag mycket försiktig och ropar inte hej förrän man är över bron men visst skulle jag verkligen unna Jörgen att få fira lite och inte bara tänka på gårdagens fadäs.


Ha det


Mikael Johansson 

Av Mikael Johansson - 4 april 2012 07:19

Det är nu klart att Färjestad BK tar semester och det var ju ganska så väntat. Det som däremot inte är klart är att KHK kommer möta Djurgården nästa säsong men det finns faktiskt en stor möjlighet att det blir klart idag.


Enligt mig finns det tre lag från div 1 som har förutsättningar att göra någonting av en plats i Allsvenskan och det är Björklöven, Vita Hästen och sedan KHK, idag finns chansen för ett av dessa lag att ta sig dit och det vore ju helt fantastiskt, galet och helt underbart. 


KHK håller på med 2014 grejen men jag säger att det gäller att ta chansen när den kommer, vi kommer nog alla ihåg pucken som studsade på mållinjen mot Östersund och nu står vi här med två matchbollar, förra året vann vi mot Kristianstad i en gastkramande matchserie men vi vann, små marginaler är det och det är därför det inte går att slarva med något.


Elofsson o Ågren är de som gett årets Brooks effekt, vi hittar dom 8 mil härifrån när de släpps i ett trångt ekonomiskt läge i Nybban och det säger väl också att det är små marginaler i denna branschen.


Ikväll samlas många i Telenor Arena för att följa matchen mot Sundsvall borta på storbild och jag tror det kommer bli succe, jag tror att fler kommer att se matchen i TAK än de som kommer följa derbyt mellan OIK - KRIF och med det vill jag inte säga att KHK skall spela i allsvenskan för att det är så men man kan säga att det finns förutsättningar.


Lite KRIF och OIK skall man väl få med


KRIF - de firar, firar, firar och firar jag förstår inte vad men sköna är de.


OIK - ger Borås pekpinnar om att de skall sköta ekonomin???????? Sköna är dom med :)


Ha det


Mikael Johansson 

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Vilket lag tror du åker ur Hockey Allsvenskan säsongen 2012/2013
 Tingsryd AIF
 TAIF
 Tengsry

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards