Alla inlägg den 17 april 2012

Av Mikael Johansson - 17 april 2012 20:56

Simon Skoog valde att inte ge kompisen Andreas Svensson huvudansvaret som tränare och det tror jag var mycket klokt gjort, det finns många signaler kring Andreas som inte är bra så denna lösningen är nog perfekt för OIK. Svärdström drar till Danmark på ett äventyr och det kan man väl förstå. OIK:s storstjärna Tomas Fahlqvist verkar irriterad över att inte fått något jobb i Olofström enligt storbloggaren, no comments.


KRIF:s f.d spelare Arvid Strömberg tvingas lägga av med hockeyn beroende på hjärnskakning, det är ju fruktansvärt tråkigt och jag hoppas att han inte tagit skada utan slutar i tid.


Jag vet inte vad du tycker men själv har jag tappat allt intresse när det gäller den där hatkärleken till TAIF och har inte en aning vad som händer hos dom, känns lite sexigare att tänka på matcherna mot Leksand, Malmö, Djurgården men visst det är väl kanske inte de som är KHK:s viktigaste motståndare under nästa säsong.


Sportchef behövs det? KHK förhandlar ju med Sean Avery     enligt media.


Ha det


Mikael Johansson


Av Mikael Johansson - 17 april 2012 13:48

Blekingesporten har gått ut med att Sean Avery är högaktuell för Karlskrona HK och ordförande Mats Johansson säger att det är ett intressant namn????????????


Mats om du tar hit Sean Avery så lovar jag att sjunga "här glider Kingen in" av Sean Banan iklädd tangakalsonger på stortorget, detta kommer innebära att ingen vill se Avery i KHK i och för sig men oj oj oj vilken grej, Sean Avery alltså :) . Visst det känns overkligt men det gör väl Brooks och Battaglia i Div 1 också eller hur?


Det har allt varit en del reaktioner på att Westerholmarna inte valde KHK och det finns påstående från att de ställt krav på det ena och det andra till att KHK knappt visat något intresse alls, det är väl lika bra att fråga grabbarna hur det ligger till för snacket runt detta är inte bra.


Pratade lite med några kloka människor på lunchen idag, alla trodde att Brynäs har fått darren efter att ha checkat ut SM Guldet för tidigt, vi får se vad som händer ikväll, späääääännande.


Ha det


Mikael Johansson

Av Mikael Johansson - 17 april 2012 07:05

KRIF har släppt säsongskorten till nästa säsong och var först ut med det, det brukar ju va så att även säsongskorten blir en grej i tokiga hockeyblekinge och det brukar göras lite reklamfilmer kring detta. Snart kommer nog KHK att släppa sina men den stora frågan bland många är var kommer priset hamna?


Visst en ökning blir det i och med att det är 26 hemmamatcher och om man tittar på våra konkurrenter i AS så kommer man säkert möta något Elitserielag i träningsmatcherna men nu är tricket att hitta rätt nivå så att vi orkar med att köpa samma antal igen, jag tror på 2291 st säsongskort i år, skriv gärna i kommentarsfältet vad du tror.


Tvillingarna valde Karlskoga och det kan man ju tycka är synd eftersom de är Karlskronakillar men vad som avgjorde eller ur intresserade Karlskrona var har jag ingen aning om, skulle va skoj och höra hur det där gick till :)


Brynäs har visst firat SM Guldet en gång till och när Boork var där så firade de julafton på sommaren, de har börjat bli lite som KRIF nu de firar, firar, firar hela tiden men jag tror faktiskt att de får fira på riktigt ikväll och sedan efter det har vi Hockey VM att se fram emot, skall bli skoj som tusan.


Ha det


Mikael Johansson 

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Vilket lag tror du åker ur Hockey Allsvenskan säsongen 2012/2013
 Tingsryd AIF
 TAIF
 Tengsry

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards