Alla inlägg den 8 april 2012

Av Mikael Johansson - 8 april 2012 07:57

I den underbara sportsvärlden så är det ju så att väldigt, väldigt snabbt så är det framtiden som gäller, det som gjordes för några dagar sen kastar man bakom sig för att ta nästa steg, det är det som gör att man utvecklas och inte stagnera. En liten summering vill man ju ändå göra utav hockeykrigarna.


Vi börjar med målvakterna


Position           Namn                 Förväntningar                              Utfall

Målvakt           Timo Leinonen     Bäst i div 1                                    Bäst i div 1


Timo har i och för sig haft en dipp under säsongen då han faktiskt såg mänsklig ut men när det skulle avgöras så klev han fram och bar laget på sina armar, grym.


Position            Namn                 Förväntningar                              Utfall

Målvakt            Jon Baston           Påläggskalv                                   Ambitiös målvakt som har några steg kvar


Jon har stått bakom Timo hela säsongen och spelat i J20 som tyvärr spelar i en alldeles för låg serie, han har fått bra träning hela tiden men nu är det dags att Jon börjar spela i ett lag där han får stå som förste målvakt. Det är dags att ta nästa steg i karriären.


Position            Namn                  Förväntningar                              Utfall

Målvakt             Oskar Östlund      Back up                                         Oskar har gjort det han skulle


Jag vet inte så mycket om Oskars kapacitet och har bara sett honom spela en gång och det var i sista matchen mot Borås och det gjorde han briljant. Oskar tillhör Växjö Lakers och han har säkert höga ambitioner med sin hockey men jag kan han för lite för att säga något. Jag vet däremot att det är en kanonkille som flytit in bra i truppen och det finns väl sämre sätt att avsluta en hockeysäsong på.


När det gäller målvaktssidan så tog man ett stort steg när Micke Fahlander värvade Timo Leinonen till KHK och det var ett av de viktigaste stegen för vi vet alla vad han har betytt för KHK.


Jag såg sedan att Mjällby AIF spelade ännu en 0-0 match i hemmapremiären mot Örebro inför 3.409 personer det blir nog till att hoppas på att någon av spelarna blommar ut så att man kan sälja för annars blir det nog tufft att få det till att gå ihop, 3.409 det är för dåligt.


I Örebro spelar ju Rödebysonen Tobias Grahn och det gick hett till i ungdomsmatcherna, i en match mot Lyckeby i pojkålderna så stog Handbollslandslaget kapten Tobbe Karlsson på andra sidan. Fotboll har ju visat sig inte vara Karlssons paradgren men han var tuff även där. Efter att ha kapat Grahn på planen så fick Tobbe Tobias Grahns morsa efter sig och jagades på planen, haha det måste varit en underbar syn.


Ha det


Mikael Johansson

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Vilket lag tror du åker ur Hockey Allsvenskan säsongen 2012/2013
 Tingsryd AIF
 TAIF
 Tengsry

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards