Alla inlägg den 24 april 2012

Av Mikael Johansson - 24 april 2012 22:44

Idag så hade man första golfträningen på 15 år och Martin (Pron) på Nicklastorp skulle ta reda på vad man stod någonstans och vi fick göra en hel del olika tester typ putta 5 ggr från 14 m, 5 ggr från 10 m och 5 ggr från 7 m och hade man 8 puttar inom en meter så var det ok om du hade runt 11 i HCP men det som var lite skoj va att man var två och två när man gjorde detta och själv "tävlade" jag mot Ola Johansson som spelar på Nordea Tour, man kan väl sammanfatta det som så här, dom är rätt duktiga dom där killarna :) sällan man erkänner sådant men utklassning är en underdrift det var mer än så. Ola börjar tävla på Nordea Tour nere i Malmö på torsdag och han verkar vara i form kan man lugnt säga.


Jonas Karlsson får inte förlängt i KHK och jag kan tänka mig att KRIF och Mörrum ligger på som tusan nu, Jonas är en Div 1 back av hög kaliber och skulle kanske få en lite mer offensiv roll i ett annat lag.


Såg att storbloggaren nu hade fått tag i lottningen och som denna "nyhetsblogg" för länge sedan rapporterat   så börjar man mot Leksand borta och sedan Örebro hemma, 6 poäng där och man har fått en bra start, eller....


Des Moroney undrade alltid hur några föräldrar kunde döpa sitt barn till Jerker, varför han undrade får du fundera ut själv :)


Ha det


Mikael Johansson 

Av Mikael Johansson - 24 april 2012 08:26

Oliver Ekman - Larsson var en stor del i att Phoenix tog sig vidare till andra rundan i Stanley Cup då man besegrade Chicago med 4-0 och Oliver gjorde sitt första mål i slutspelet. Det är många som känner och känner till Oliver som bor i Blekingeregionen och jag tror alla känner att den killen är värd denna framgång, han kommer vara en förebild för många unga hockeyspelare i världen och att han är den nye Lidas det tycker jag att han redan visar, nu är det nästan mer spännande att se vem som blir den nye Ekman-Larsson.


Fotbolls spelarna vill ha pension och att klubbarna betalar in deras avgifter, det är väl en självklarhet att spel på högstanivån i Fotboll skall ha ett kollektiv avtal. Att spela i allsvenskan är ett jobb, i och för sig ett jäkligt roligt jobb men än dock ett jobb.


NHL proffs efter NHL proffs ansluter till Tre Kronor och nu senast är det Johan Franzen som tillkommer, tänk Sedinarna också så kommer detta bli en riktigt rolig hockeyturnering, nu vill man bara se några riktigt unga talanger som får chansen bland dessa NHL fullblodsproffs, nej nej nej, det blir inga fler typ Foppa som slog igenom internationellt i VM för de unga är redan i NHL, men det skall bli jäkligt skoj att se Landeskog i några matcher, han skulle säkert slått igenom här om han nu inte redan var i NHL  .


Just det, såg KRIF spelaren Sebastian Ilested kusin och lillebro Kevin Ekman Larsson vid en pool i Phoenix på en bild, måste va jobbigt att sola och se på NHL slutspel, kämpa på grabbar, det är ett slit men någon måste göra det....


Ha det


Mikael Johansson 

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Vilket lag tror du åker ur Hockey Allsvenskan säsongen 2012/2013
 Tingsryd AIF
 TAIF
 Tengsry

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards