Alla inlägg den 26 april 2012

Av Mikael Johansson - 26 april 2012 14:07

Nu kan man ju kanske tro att detta handlar om den gamle KHK ordförande Ola Johansson men redan i överskriften kan man ju faktiskt förstå att så är inte läget för golfproffs och att starta en golfrunda bra är inte Ola "den gamle slicen" Johanssons kännetecken.


Men hur som haver så gick han golfproffset Ola Johansson på -1 de första 18 hålen i premiären på Nordea Tour och det måste man ju ändå säga är ett bra resultat, för oss andra som inte ens kan läsa en green så är det ju faktiskt sjukt bra men jag kan tänka mig att Ola tycker att det är en OK start.


Ola har tillsammans med de andra i Team Nicklastorp blivit flitiga besökare på Blekinge Health Arena och börjat träna upp sin fysik på ett nytt sätt under Tränarens Martin Johannissons vakande öga och när vi snackade lite i tisdags så sa Ola att han nog fått en 25-30 meter till på driven och jag som trodde det räckte med att köpa en ny driver om man skulle få till det???????? Skall man köra fys också, jaja, det finns inga genvägar så är det.


AHL spelare till KHK? Ja varför inte men rykterna går med lavinfart därute och man kan nog bara avvakta och se vad som händer, spännande är det i alla fall och när första nyförvärvet signas upp för KHK kan man inte säga annat än att det kommer bli efterlängtat och att man kommer sätta nivån för vad man vill.


Ha det


Mikael Johansson

Av Mikael Johansson - 26 april 2012 07:45

Hans ottinger får inte förlängt kontrakt i KHK och det innebär att hockeykarriären är över. Hasse som har spelat 153 matcher i klubben har många gånger visat vilken vinnarskalle han har och jag måste säga att man inte får den uppfattningen att denna mycket trevlige man kan va så fruktansvärt ”skogstjurig” på banan.


Hans KHK hjärta är stort så stort att han själv löste ut sig från sitt kontrakt i Mörrum för att bli KHK:are och hans 2 minuter i spel 3 mot 5 mot OIK och hans imitation av Vita Hästens speaker har redan blivit klassiker och jag hoppas att KHK på något sätt kan knyta Ottinger till klubben, om inte nu så kanske i framtiden.


Vita Hästen vill inte göra rätt för sig efter tredje och avgörande matchen uppe i Norrköping och det där är ett stuk dom har där uppe, när de efter första matchen uppe i Norrköping skulle bjuda på mat efter matchen vilket alla lag gör så fick KHK åka och stödhandla för att det var för dåligt och för lite, jag hoppas att Kluft som är mycket noga med att allt funkar i en klubb även kan sätta sitt sätt att vara på hela organisationen, det där är för dåligt.


KRIF:s Sportchef Mikael Johansson har troligtvis hittat två stycken guldkorn i Linköpingsgrabbarna Fredrik Falk och Victor Jigman, lite befriande är det allt när han säger att han bestämde sig när han SÅG dom lira, när hörde man det senast. Var nog en bra resa till Göteborg för att se SM slutspelet för juniorer.


Kemikalier – hörde en intervju nu i morgon TV som gällde kemikalier som visst finns i allt typ kläder, damm, hudvårdsprodukter våtservetter m.m och man kunde bli sjuk utav allt, lösningen hon kom med var att köpa gamla tvättade kläder och då undrar jag vem skall då va den som köper första gången? Troligtvis en sådan som jag   , vissa saker orkar man bara inte ta in.


Ha det


Mikael Johansson

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Vilket lag tror du åker ur Hockey Allsvenskan säsongen 2012/2013
 Tingsryd AIF
 TAIF
 Tengsry

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards