Alla inlägg den 13 april 2012

Av Mikael Johansson - 13 april 2012 23:59

Enligt Skarpsvärd på Blekingesporten är nu Patrik Kluft klar för Vita Hästen, jag måste nog säga att jag är överraskad för jag trodde nog allt att han skulle ta sig uppåt i seriesystemet som andretränare men det kan ju vara så att han gör helt rätt i sitt val. Det finns två div 1 klubbar som har potential att lira i Allsvenskan, Vita Hästen o Björklöven, skulle han lyckas med bedriften att ta upp klubben i AS så blir han kung och då är det kanske dags att ta sig an större uppgifter men signalen är klar, Patrik Kluft vill inte spela andrafiolen utan vill ha ansvaret och va den som bestämmer.


Vi kan räkna med ett vältränat Hästen som kommer köra med full fart och som kommer ha spelare som vill något med sin hockey, spännande - JA, väntat - NEJ, kommer det funka - skall någon göra det sår det han.


Ha det


Mikael Johansson


P.s måste ändå säga att det känns som ett klokt och sansat val men vem vill ha en sansad Kluft, han är som bäst när han är galen, sårad, bryter barriärer och går genom hockeysarger med sitt engagemang D.s

Av Mikael Johansson - 13 april 2012 20:52

Mukthar Ahmed, lägg det namnet på minnet han är född 1995 och blir matchens lirare i sin A-lagsdebut i division 3 och han lirar i Lyckeby GOIF. Riktigt skoj att se hans teknik, klipp i steget, spelsinnet och upp på allt det var han kaxigt orädd på planen, det där är nog Blekinges talang nummer 1 i den årgången. Om det var någon storklubb på plats så gick de nog därifrån med ett leende.


OIK Bloggen bekräftar det som spelarna tycker, det enda som räknas är att slå KHK, det enda i KHK som räknas är att vinna rätt matcher. Så här tycker OIK Bloggen: …bästa ögonblick 2: Vinsten mot Karlskrona i Stålhallen i omgång 3 av Kvalserien. Efter storförlusten mot Borås i omgången innan var det nog få av oss som trodde vi skulle rå på KHK som startat kvalet med två raka segrar. OIK går då in och gör en helgjuten insats och vinner med 6-2. Dom är sköna i OIK......


I morgon bär det till Nybban för att se Målvaktsfantomen i Nybro IF Oliver Bergman hålla nollan och sedan kommer han se till att vi sätter sju rätt på travet, man får väl se om Elofsson o Ågren kan bjuda på en kopp kaffe i pausen.


Träffade Emil Franzen på Lyckåvallen o han var taggad inför morgondagen, kl 15 smäller det för KAIF. Många vet inte att Emil som 15 åring lekte med spelare som Tedenby nu i New Jersey Devils och Niklas Thorp tuffingen i Timrå käkade korv på läktaren efter att ha blivit uppfintad, han hade blivit en grym hockeyspelare.


Ha det


Mikael Johansson



Av Mikael Johansson - 13 april 2012 13:55

Haha dom håller världsklass i Malmö det senaste utspelet kommer från Stenbeck där han ger Redhawks en ny utmaning i och med att han säger "Catch me if you can". Detta är fan bättre än bonde söker fru men ändå samma sak, det var synd att de la ner den där dokussåpan som de skulle göra om MIF för några år sedan för den hade slått tittarrekord.


Retoriken som troligtvis Malmösupporters och sponsorer köper med hull o hår är solklar och man har ju lyckats med det upplägget förut. Upplägget är självklart "det är Malmö mot hela världen" och den störste fienden är en kille som gett 60 miljoner till klubben hujeda mig säger jag, men men detta kan ju ge Blekinge ytterligare ett Allsvenskt lag så visst är det spännande att följa.


Sedan är det idag dags för den sista hemmapremiären för Lyckeby GoIF någonsin och den får man ju inte missa. Jimma Jensen kommer säkert dominer på plan precis så som han dominerade hela påskhelgen och det lovar gott. Bergkvara AIF står för motståndet så det skall väl bli kross något annat finns inte, eller?


OIK Bloggen tycker att årets fight var den mellan Norrman och Holm i KRIF undrar vad Bäcklin säger om det, årets fight måste väl ändå va när Bäcklin klädde av Alexander Karlsson naken och buntade ihop han så att han inte visste vad som va fram eller bak, trots att Karlsson utmanade, snacka om att välja fel person vid fel tillfälle.


Ha det


Mikael Johansson

Av Mikael Johansson - 13 april 2012 07:38

Visst är det galet, det har nu gått en vecka sedan kvalserien och man är redan otålig varför inte alla nyförvärv är klara, haha det är helt underbart. Tvillingarn var visst på besök igår enlig uppgift, ja ni förstår nu får man in tips till bloggenoch hur svårt kan det va då egentligen, jag har alltid trott att storbloggarna ser in i framtiden, lägger pussel likt en spion eller har röntgensyn men så är det inte, utan de får tips, så jag nu har man spräckt den bubblan  


Thomas Kempe log i tidningen men det tycker jag att han gör ganska så ofta, faktiskt varje fredag när vi ser han på sponsorluncherna som är mycket uppskattade men idag blir det inget, vi fick ett sms från Hööken kl 20.25 att nätverkslunchen är inställd beroende på planeringsmöten, när planerade de dom? Calle, vad har du tänkt att man skall äta idag då? Jaja det får bli Militärhemmets mycket goda salladsbuffe.


Tomas säger i tidningen att det kommer bli 4-5 nya spelare med spets till KHK, det skall bli roligt att se hur många det blir i slutändan men Tomas har rätt det finns mycket utveckling i den befintliga truppen.


Inga nyheter kring MGOIS mer än att de gör om lite i hallen, i KRIF är det säkert bråda dagar eftersom man behöver få klart med en tränare och i OIK så har Skoog fullt upp och han har säkert lite tankar kring Malmö Redhawks situation för om Borås försvinner och sedan Redhawks så är ju OIK i allsvenskan och det är faktiskt inte orealistiskt.


Just det en rolig hyresvärd - Magnus "MR Powerteam Generalen" på Nofatel där vi hyr in oss är så skön, han har ett leende som aldrig vill ta slut och han har just nu koll på precis allt som sker i allsvenskan som finns tillgängligt via media, bloggar, forum, you name it. Varje dag är de första orden man får höra, det är så roligt att vi gick upp det är så roligt, en supporter/sponsor/hockeytokig med större engagemang och lidelse finns nog inte, underbart är det.


Ha det


Mikael Johansson

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Vilket lag tror du åker ur Hockey Allsvenskan säsongen 2012/2013
 Tingsryd AIF
 TAIF
 Tengsry

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards