Alla inlägg den 2 maj 2012

Av Mikael Johansson - 2 maj 2012 23:20

KHK:s säsongskortsförsäljning är nu igång och det är alltid lika roligt att följa försäljningen för den är unik, detta år har man valt att höja priset ganska så rejält till 4.900 kr men det har sin förklaring i att du nu erbjuds 26 stycken hemmamatcher vilket innebär att priset kommer vara ca 190 kr per match, man har även tagit bort att träningsmatcherna ingår.


Det har redan börjat att gny lite och de som skall ha några säsongskort till familjen får ju faktiskt lägga in en ganska rejäl slant. Visst vi kommer få se högklassig hockey men vi är ju inte riktigt vana att betala på denna nivå än, tror faktiskt att vi får se lite mindre familjeinslag i publiken framöver och att vi kommer bli en mer traditionell hockeypublik med övervägande män :(  Om man kikar vad ett kort kostar i ett topplag som Leksands IF så är det 4.100 kr och för att se TAIF så kostar det 4.500 så visst utmanar man publiken.


Sportchefen Carl-Johan Höök gjorde klart med sitt andra nyförvärv direkt och Henrik Höglund ansluter till truppen, jag har ingen aning i vilken roll han är värvad men jag ser han som en sniper och målskytt utöver det vanliga som samtidigt är stor o jobbig att möta. Att han är rightare är ju inte fel och han kommer säkert finnas med i Power Play.


Malmö gör sig av med lite dökött och i detta fall var det 3 miljoner Josefsson, Sydegård säger att man kan få ut samma hockeykompetens för en helt annan summa och jag kan bara hålla med, förre Sportchefen måste rökt på riktigt duktig för att skriva sådana kontrakt till spelare som med MIF kom på 7:e plats i ligan, haha de måste haft en liknande upplevelse som dessa grabbar http://www.youtube.com/watch?v=Ls4qXjZtZXI&feature=related


Just det,Roger  Federer Ekstrand överraskade och tog några riktigt bra game i dagens tennismatch, träningslägret i Prag gjorde susen, han va riktigt grym men det finns lite att se upp till för innan vi startade vår match så kikade vi på några proffs som är i stan, jo det är sant men ingen vet om det för ingen har sagt att de är på plats, tror faktiskt det är Sveriges hemligaste tennisturnering och där var det en kille som slog i väg serverna i 260 km, gode gud så snabbt springer ju inte ens Ekstrand :)


Ha det


Mikael Johansson

Av Mikael Johansson - 2 maj 2012 13:32

Silly i Blekinge är helt fantastiskt, nu är till och med materialarna med i Silly Season och vi har redan fått rapporterat till oss att både KHK och OIK har värvat varsin, fantastiskt att det bara kommer med tycker jag  . När det annars gäller Silly så tycker jag att OIK och KRIF kommer med lite nya namn som vi inte vet så mycket om och det skall bli riktigt skoj och se vilka som är guldkornen som växlar upp och bli stöttespelare i sina olika lag. 


Sportchefen Calle Höök har nog bråda dagar med att få till sina tre sista nyförvärv nu när Höglund är klar och se till att truppen är igång på riktigt, idag startar visst sommarträningen så nu är det väl bara dags att ta på sig jobbarkepsen och köra till sista juni :)


Vad jag förstått så bygger Kluft inte bara om laget uppe i Vita Hästen utan omklädningsrummen var för små och då gäller det att fixa till hjärteplatsen i laget, man skall inte underskatta vikten av ett bra ställe som bas och Kluft lämnar inget åt slumpen, så nu byggs det visst på alla håll i "världens bästa hockeystad".


VM på hemmaplan, Tre Kronor har förlorat sex raka matcher och det är faktiskt för jäkla dåligt, jag tror inte det har hänt någon gång faktiskt och därför är det ju roligt att i princip hela Detroits lag kommer att förstärka upp, tänk ett VM Guld den 20 maj hade ju smakat mumma. 


Ikväll är det sedan åter dags att ta en ny match mot Roger "Federer" Ekstrand i tennis och efter som han varit på träningsläger i Prag nu i helgen får vi se vilken form han är i men jag tror att det kommer ta minst fyra game innan han kastar racket idag, han sa att han hade en ny plan???? Skön är han i alla fall.


Jag vet inte om ni kom ihåg att jag skrev lite om en tävling som jag hade med en på jobbet om lite träning, vikten, käket och lite så, skall bara skryta lite med mig själv, har idag passerat strecket och väger numera under 0,1 ton, var väl 15 år sedan sist.


Ha det


Mikael Johansson 

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Vilket lag tror du åker ur Hockey Allsvenskan säsongen 2012/2013
 Tingsryd AIF
 TAIF
 Tengsry

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards