Alla inlägg den 14 maj 2012

Av Mikael Johansson - 14 maj 2012 21:52

Som ni vet så är ju denna blogg helt bedrövlig på att komma med nyheter och då nyheter som man kan läsa här först, det har nog aldrig hänt tror jag men nu chansar vi vilt för det går stora rykten på stauns gator att det är stora saker på gång i KHK.


Först är det att det nu är en klubbchef som är på väg in i klubben och det kan ju faktiskt behövas för vilket bolag som omsätter ca 30 mkr kör utan VD, jag tror det är bra om så är fallet bara man har koll på kostnaderna.


Sedan uppges det att ett paket med 2 godsaker i diskuteras med en Allsvensk klubb i söder och mer söder ut än KHK finns väl inte och om man vill va lite Skarpsvärd rolig och ge lite ledtrådar så kan väl denna passa http://www.youtube.com/watch?v=YxSa8BlHSWo men som sagt, Breaking News är väl inte denna bloggens starka sida så vi få se vad som händer men visst är det som vanligt, det snackas om KHK hela tiden. Troligtvis är det mer på G men där har jag för tunnt, vi få se vad som händer....


Ha det


Mikael Johansson


P.s läste det själv nu hahah " Troligtvis är det mer på G.... haha det va en riktig fin en de :) Måste bli bättre på det här D.s

Av Mikael Johansson - 14 maj 2012 19:37

Vilka eller vilket derby kommer va hetast för KHK kommande säsong, för mig är det självklart det mot Tingsryd men visst kommer det va lite derbystämning även mot Troja och IK Oskarshamn men som sagt det riktiga derbyt sker mot TAIF. Vad kan vi då förvänta oss mot TAIF de har värvat bra på pappret men nu återstår det att få ihop det också. Jag tror att TAIF kommer floppa totalt och att de kommer spela i div 1 nästa säsong, det är vad jag tror.


Något som oroar uppe i skogen är nu däremot ekonomin, Kommunen skall visst lämnat obetald hyra till fogden och det skall väl gå rätt långt innan sådant sker så det finns allt ett orosmoln över TAIF men vi får väl snart reda på vad som ligger bakom det där och sanningshalten i detsamma. 


Själv är det speciellt 2 stycken bortamatcher som man måste se och det är självklart premiären mot Leksand och sedan den mot Djurgården på hovet, frågade han Djurgårdaren igen vad han trodde om detta men han bara tittade bort o sa det är fan inte klokt, får inte in det...... Hahaha det skall bli så fantastiskt roligt.


VM hoppas man snart tar lite fart så att det infinner sig lite riktig VM känsla för jag har inte hittat den riktigt än, vilken pajasmiss det var med priserna, helt sjukt vad dålig koll Svenska Hockeyförbundet hade på sin marknad.


När man ikväll skulle lira lite tennis mot Federer så kikade man in lite i Arenan och fick se A-laget i full action, det var brottning och innebandy i högt tempo de få minuter jag kikade in, såg ut som de hade det skoj.


Visste du att .....


Beyoncé är en av världens största popartister. Men det är också världens minsta hund. Den lilla taxvalpen var så liten när den föddes att den rymdes i en sked och vägde 28 gram.


28 gram ja så lite vägde Beyoncé när hon föddes den 8 mars i Kalifornien. Kroppshyddan rymdes nätt och jämnt i en sked. Men på två veckor växte hon – då var Beyoncé lika stor som ett kreditkort och i dag ryms hon på en Iphone.


Ha det


Mikael Johansson

Av Mikael Johansson - 14 maj 2012 07:47

Kommer ni ihåg att jag hade en mycket hockey intresserad bekant som körde med sin egna "Sportchefs lista" över intressanta spelare och en spelare som va på topp 3 va Scandella som nu efter en bra säsong i Italien och att han visar framfötterna i VM inneburit att han är högvilt för de Allsvenska lagen, det är flera AS lag somanmält sitt intresse och kanske är även Hööken med i detta race nu när det har öppnats en möjlighet i truppen efter att Sibbe lämnat klubben.


Bokslutet i KRIF verkar hamnar ganska så när noll i resultat trots att det inte va så välbesökt i Kockumhallen på slutet när t ex Asplöven va på plats, om detta är bra eller inte är svårt att bedöma men det är då ca 700.000 bättre än året innan så det går i alla fall åt rätt håll. KHK:s bokslut har ju haft förväntningar på sig att hamn runt 1.500.000 kr men det verkar inte ens bli nära. Årets förklaring heter avskrivningar och det kan ju va helt OK att skriva av t ex möbler eller liknande med 30% för att man kan, det finns ju inget självändamål att trycka upp resultatet men då blir det ju resultatet innan avskrivningar som är det intressanta, vi få se vad som händer men oavsett tjänar KHK pengar vilket är viktigt för utvecklingen av klubben.


Om det är någon som vet en bra seglarskola så ge gärna ett tips till Oppositionsrådet Patrik Hansson vars son legenden "Pinnen" satte segelbåten i Sunna Kanalen i helgen, händelsen har i princip fått riksintresse i media ( i alla fall i Lyckeby) och man undrar hur det är möjligt men det krävs mod, talang, ett öppet sinne för att lyckas med denna bedrift :). Att sedan Pinnen jobbar inom Flottan kommer nog underlätta hans vardag och jag tror inte han kommer få en enda gliring på jobbet, men visst undrar man om han kommer få köra HMS Visby den närmaste tiden.... 


Visste du att......


Mirabella V sägs vara världens största enmastade segelbåt. Med en masthöjd på 88,5 meter och en längd på drygt 75 meter är hon en av världens riktiga superyachter.

Lyxigt – men dyrt

Med swimmingpool på fördäck, antika möbler i den designade interiören, platt-tv i varje rum, Rolls Royce motorer och en maxfart över 20 knop är hon något av det lyxigaste man kan segla.

Du kan segla jättebåten

Mirabella V kan både hyras och chartras, i Medelhavet under somrarna och i Karibien över vintrarna.Men smakar det så kostar det. Den enorma lyxjakten hyrs ut till den ringa kostnaden av 2,1 miljoner kronor per vecka.


Den hade varit något för Pinnen.


Ha det


Mikael Johansson

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Vilket lag tror du åker ur Hockey Allsvenskan säsongen 2012/2013
 Tingsryd AIF
 TAIF
 Tengsry

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards