Alla inlägg den 5 maj 2012

Av Mikael Johansson - 5 maj 2012 22:53

När man va uppe i el stockoholmo så var man ju självklart lite sugen på att snacka hockey med chiefen Micke Fahlander och den självklara frågan va ju vad han tyckte om KHK:s lagbygge?


Han svarade så här att det beror helt på vilka ambitioner och mål som klubben satt med den trupp man nu har, jag tycker att det ser ut som mitten och nedre halvan men det är en trupp bättre än året innan. Han var dock tveksam till några av mellanspelarna och menade att till samm summa pengar kunde man fått ett snäpp upp men samtidigt skall man veta att det inte är det lättaste att värva till en nykomling säger han.


Självklart är han på plats i hemmapremiären när KHK möter Örebro och han sa att här tror jag KHK vinner samtidigt som han log riktigt stort, nej du Micke, där får nog Örebro vara storfavoriter men vi snor gärna några poäng i den matchen så man av misstag kan skicka ett gruppmail till alla medarbetare :).


Tre Kronor spelar ikväll riktigt rolig hockey och ser vassa ut, man får förhoppningar om en riktigt rolig turnering och att man gjorde en helomvändning när det gäller biljettpriserna var stort, hockey är till för alla och det blir roligare med mycket publik, skoj som tusan.


Julle han gick på is nu i fredags och han har visst hur skoj som helst, ispremiären skedde tillsammans med de andra som har Peter Wallen som agent men i år är inte Hedman och Landeskog med för de håller ju faktiskt igång fortfarande men bland annat Rackell samt ett gäng goa 95:or som Wiliam Westlund, Cruz rydberg med flera är igång, tidiga mornar till sena kvällar och bara hockey, hockey, hockey o hockey, kan det bli bättre :)


Ha det


Mikael Johansson

Av Mikael Johansson - 5 maj 2012 08:49

Då var vi där igen i den ständiga diskussionen biljettpriser, var i Stockholm igår och jobbade och tänkte fanken va nice man stannar kvar och se på Tre Kronors premiär om det finns biljetter och högst upp på plan C kostade en biljett 795:- vad tusan är det???? Jag förstår att det kommer sextusen pers o kikar för det är helt enkelt inte värt det när man kan se det på TV.


Det fick istället bli Danmark-Tjeckien för en tvåhundring men då fick man ju även se KHK:s nyförvärv Jesper Jensen och han såg riktigt bra ut, för att ge någon liknelse på någon vi känner skulle jag säga en Andre Jönsson ggr 10 men troligtvis inte i allt :)


Just det biljettpriser, det surras ganska så kraftigt om KHK:s säsongskortspris och räkneverket på hemsidan är inte uppe men att ha dyraste säsongskortet i Allsvenskan är en ganska så tuff prissättning och vi får se om man i år kan följa försäljningen eller ej, någon sa att kulorna måste ju in och visst men man skall veta att en av de magiska sakerna med KHK är säsongskortsinnehavarna, att match efter match följa sitt lag tillsammans med samma trevliga människor är ovärderligt och ett av många framgångsrecept i KHK för det är som publiken ofta skriker, det är vi som är......



Erik Karlsson, vilken back han är, herregud han rör sig som fantomen på isen fantastiskt vilka hockeyspelare Sverige få fram, det var nästan som om man glömde att Lidström finns igår, skall bli roligt att få se lite matcher med den killen på hemmaplan. 


Läste för några dagar sedan insändaren från Hällevikslägret som svarade Mjällbys klubbchef på hans påhopp, kan bara säga så här att jag förstår Mjällbys situation men om man tänker till lite så är det nog så att man skall vidga boxen lite och se detta i ett större perspektiv för varför skall en allsvensk fotbollsarena ligga så otillgängligt som Strandvallen gör överhuvudtaget och vem som framstår som en grottmänniska i detta tog faktiskt en ganska så oväntad vändning, fördel Hällevikslägret.


Ha det 


Mikael Johansson


Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Vilket lag tror du åker ur Hockey Allsvenskan säsongen 2012/2013
 Tingsryd AIF
 TAIF
 Tengsry

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards