Alla inlägg den 21 maj 2012

Av Mikael Johansson - 21 maj 2012 22:26

Drogba säger att han är färdig med Chelsea och vill inte sitta på bänken när det skall byggas ett nytt lag. Han säger att han drar till Kina för att spela där och det är väl ett äventyr om något. Avskedet till lagkamraterna skall varit tufft och det kan man väl förstå efter att ha varit en ledande spelare under många säsonger. 


Samma dag så meddelar Brasar att han drar till Mörrum och för en gammal KIK:are så är väl det samma sak som att dra till Kina, jag har aldrig haft den där känslan mot OIK utan de lag som man älskat att hata har alltid varit MGOIS och TAIF både som spelare o supporter. Ta det där med att älskat att hata i en positiv bemärkelse för det är den där nerven som gör att det blir riktigt bra. 


OK visst tusan har Mörrums supportrarna haft rätt någon gång och det var väl när supportrarna skanderade i kör att "Nisse är för liten" och då kunde man åka på isen o hålla med, visst hade de rätt, Nisse va för liten, inget snack om saken :), Tror ni han tog åt sig då? Varje ord och visade att han även va kung.


Jag har alltid sagt att Brasar kunde blivit KHK:s Nisse Jonsson och bättre omdöme kan man inte få även om Brasar han också är för liten :)


Ha det


Mikael Johansson


Av Mikael Johansson - 21 maj 2012 18:29

En division 1 klubb i Blekinge är på väg att sätta ett mycket spektatulärt nyförvärv som säkert kommer få lite dammtussar att röra på sig därute i Silly Season och visst kommer det att göra så att derbyna blir mycket, mycket mer intressanta, skoj när det händer lite, vi får se när det släpps.


Säsongskorten säljs för fullt ute i arenan men visst är det lite gny kring prisbilden men jag tror ändå att vi får se över 2.000 sålda kort för vem vill missa detta? Oavsett så tror jag ändå på många fullsatta matcher för fler och fler kommer säkert att köpa lösbiljetter för vem vill inte se KHK krossa DIF på ett eller annat sätt :)


Nu är det bara 69 dagar kvar till ispremiär (om man går på 28/7) , visst känns det spännande :)


Sedan kommer det där fruktansvärda som sätter allt med Silly, matcher, derbyn, biljettpriser i ett helt annat perspektiv och får det till att betyda faktiskt ingenting, en av Blekinges största hockeytalanger från KRIF var för några dagar med om en fruktansvärd olycka och jag hoppas allt jag kan att detta kommer gå bra, sänder en sådan stor styrkekram i denna prövning till honom själv, familjen med nära och kompisar, jag har sett han spela ett antal matcher o han e en grym kämpe som går sin tuffaste match någonsin, kämpa, kämpa, kämpa, det bara måste bli bra.


Ha det


Mikael Johansson


Av Mikael Johansson - 21 maj 2012 07:25

Tre kronor gör ett av sina sämsta VM någonsin och ändå har man under säsongen hyllat Svensk Hockey som världens bästa, visst alla juniorlagen i Tre kronor från Team 16-Team 20 har visat fantastiska resultat under säsongen men att inte ta sig förbi kvartsfinal är inte OK och trots många bra prestationer i finalen och ett överlägset Ryssland så var man ju inte direkt intresserad, inte alls konstigt och bara tråkigt.


Kallinges lagbygge ser riktigt spännande ut och det känns som om man har fått ihop ett riktigt slagkraftigt lag som kommer ta nästa steg men det kommer ju självklart bli tufft nu när man blir favoriter. Det som man undrar över är om Daniel Brasar kommer fortsätta ytterligare en säsong eller om det är över nu? Det handlar säkert om att få ihop jobb situationen och att motivationen skall va på topp men en vältränad Brasar är en Division 1 spelare av toppklass så vi får hoppas att det blir träning och inte Rose som gäller i sommar för han är rolig att se den där Brasar.


Mjällby spelar oavgjort för vilken gång i ordningen har jag inte en aning men trist är det, det är 3.358 stycken och kikar på matchen när det är underbara förutsättningar för fotboll men tydligen så spelas det inte en attraktiv fotboll som lockar publiken eller är det grottmänniskorna som stoppar utvecklingen, inte vet jag men bra är det inte.


Nicklastorp GK:s stortävling Don Rolf slutade med vinst för Linus Södergren trots att han va ute och svirade på dans under Fredagskvällen men han lyckades ändå knyta ihop säcken, bra lirat Linus men nästa år har du inte en chans.


På onsdag så åker Julle till Stockholm och går på is för andra gången sedan isen togs ner ute i Arenan, det blir 3 pass om dagen så det är en ordentlig utmaning, matchmotståndet står Team 17 för, inte dumt det lira hockey i Maj.


Ha det


Mikael Johansson

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Vilket lag tror du åker ur Hockey Allsvenskan säsongen 2012/2013
 Tingsryd AIF
 TAIF
 Tengsry

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards