Alla inlägg den 9 maj 2012

Av Mikael Johansson - 9 maj 2012 22:10

Käkade lunch med en Djurgårdare idag och dom har det inte så lätt just nu, igår tappade DIF mot AIK med ett självmål med en minut kvar och min Djurgårdsvän var bara uppgiven, han sa skall detta Ultrahelvete aldrig ta slut.


Då tänkte jag att nu är det ju läge att ta upp det där med att det skall bli skoj att se dem i Telenor Arena, Djurgården alltså, men innan jag han utveckla mitt samtal kring detta sa han bara - Du Micke, lägg ner, jag har inte ens orkat tänka på att ta in den tanken i min värld än, OK tänkte jag vi får spara den till ett bättre tillfälle. Kan det va så att om man spelar öppna din dörr för många gånger så blir man lite galen :) , inte vet jag men tanken slog mig.....


Ola Johansson, ja han golfproffset från Nicklastorp och inte den gamle KHK ordföranden gjorde idag 70 slag i öppningsrundan i Nordea Tour vilket innebar -1 och han är med i toppen och har stora chanser att få spela alla rundor, bra lirat Ola.


Resultat, på jobbet hade vi idag en ganska så hetsig diskussion när det gäller idrottsklubbar och resultat och vad som är OK eller icke, kontentan va väl att OK är att ha en öppenhet om sitt resultat så att medlemmar och sponsorer vet vad som händer för det är ju faktiskt lite så att det är dom som gör en förening, då blir det ju faktiskt lite som den där Coop reklamen när det gäller utdelning till ägarna, ni kan säkert höra det, jaja det är bra kunderna är ägarna och ägarna är kunderna.


Visste du att ................


Sömnen kan avbrytas av korta perioder, som innebär att man vaknar nästan helt, och det sker oftast i samband med REM-sömnen, under vilken de flesta av våra drömmar förekommer. Varje enskild sömnfas utmärks av hjärnvågor med en viss frekvens samt av karaktäristiska ögon- och muskelrörelser. Genom att placera elektroder på en försökspersons huvud, ögonlock och muskler går det att följa sömnen under alla dess faser.


Hahaha jag visste att det var krångligt att sova :)


Ha det


Mikael Johansson

Av Mikael Johansson - 9 maj 2012 14:15

Rykterna går heta på stadens gator när det gäller KHK och det senaste är att det fortfarande kan finnas lite rörlighet i truppen trots att det är kontrakt skrivna och att detta även självklart skulle innebära att det öppnas nya dörrar för nyförvärv så Sportchefen Höök ligger nog inte på latsidan.


TAIF satte ytterligare en finländare och visar nu på pappret upp ett ganska så slagkraftigt lag sedan är det upp till bröderna Nilsson, tränarparet i TAIF att få ihop det. 


En ganska rolig sak är ju faktiskt Oskar Fransson och den hysteri som hans band Leif Eller Hunden nu går igenom, det är tidningar, bloggar, radiointervjuer hela tiden, jag tror faktiskt inte Oskar har varit så i ropet sen han pinkade utanför Stadens Hotell en tidig morgon för några år sedan  , det är en mediavan kille vi snackar om he he he.... 


Ola Johansson Nicklastorps Golfproffs startar idag sin andra tävling på Nordea Tour och de tävlar nu i Danmark, förra gången kom ju Ola på en tionde plats och hade då några spelare från Europatouren framför sig så det skall bli spännande nu att följa hans framfart, ni följer Ola och tävlingen här: http://eccotour.org/scores/



Ha det


Mikael Johansson 

Av Mikael Johansson - 9 maj 2012 07:02

KHK bygger ut och enligt bilder i Sportbladet så kommer Media få en riktigt fin gräddhylla, den ser snäppet värre ut än den i Kockumhallen :) och i och med att man gör denna utbyggnad så frigör man platserna där teknikgänget suttit idag och man får alltså 30 nya platser i arenan, en mycket bra lösning tycker jag men stålarna rullar i KHK, 750.000 kr kostar kalaset och 30 nya platser ger 147.000 kr per säsong om det alltid är fullsatt.


Priserna i Arenan diskuteras flitigt och man har fram till idag sålt 207 st säsongskort och jag har ingen aning om detta är en bra start eller dålig men vis av föregående försäljningsår så sker nästan all försäljning på slutet så man kan nog inte säga varken bu eller bä om siffran 207 st sålda.


Calle Höök bestämde sig när det gäller Ruiz och förlängde med 1+1, roligt att Calle kommenterar sin trupp och det skulle även va intressant va Höök tycker om nyförvärven och då vill man ju ha lite mer än att de kommer till jobbet sju dagar i veckan ? Seriekonkurrenten Djurgården förlängde med Tim Eriksson.


KRIF verkar få ihop det riktigt ordentligt och presenterade igår Linus Olsson och Linus Bladström och man väntar sedan in underskrivet kontrakt från Wahlqvist samt att man självklart vill att Brasar skall skriva på igen. Brasar som har speciella förutsättningar i sitt jobb vill säkert säkerställa med tränaren att det är OK så att det inte uppfattas att han åker i en gräddfil, det där tränarsnacket gick ju sådär förra gången då i KHK, jag tror att det kan bli en annan utgång denna gången :), vi får vänta o se.


DAGENS LUNCH PÅ NICKLASTORP GOLFKLUBB 11.30-14.30


Pris: 79:- inkl måltidsdryck, sallad & kaffe


Onsdag: Smörstekt laxfilé med skagenröra och kokt potatis


Ha det


Mikael Johansson


P.s Sångaren i ADHD är Anders Söderlund till vardags storchiiiiiiief på Anticimex, grym röst, så på begäran kommer länken igen :) http://www.youtube.com/watch?v=JWpUr-ykHCY D.s

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Vilket lag tror du åker ur Hockey Allsvenskan säsongen 2012/2013
 Tingsryd AIF
 TAIF
 Tengsry

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards