Alla inlägg den 7 maj 2012

Av Mikael Johansson - 7 maj 2012 14:04

Leif eller Hunden har gjort det igen, släppt en kanonlåt alltså, Oskar jag vill inte säga att du på något sätt va dålig som hockeymålvakt men du sjunger och skriver låtare på en mycket högre nivå än du räddade puckar i alla fall :)


Kika in på länken här för att höra deras senaste låtsläpp: http://www.youtube.com/watch?v=-W0zGNh8gu8&list=UUbDFsI43C99wBkb45Iryd1A&index=1&feature=plcp 


Riktigt bra är det.


Enligt uppgift så jagar 3 elitserielag spelare i KHK, vi får väl se vad som händer men om det skulle ske något så vet ni var ni kan läsa om det.


Om man som bloggare skall va het med nyheter så måste man ju va först med allt och ni som läser här har ju förstått att nyheter är ju denna blogg totalt bedrövlig på och det kan ju faktiskt bero på att jag har nog Sveriges sämsta källa till mina heta scoops, finns nog ingen som leverer så dåligt som han men men det är som det är så man får ju istället se till att skriva lite om precis ingenting :)


Just det, jag träffade Simon Skoog idag och han är har många strängar på sin lyra och jag hoppas verkligen att han uppskattas av OIK:arna för han gör ett hästjobb och kommer troligtvis sätta en trupp redo för kvalserien till allsvenskan på isen igen, bra jobbat är det.


Nej frågan är nu om man skulle ta och skriva en egen låt och göra en egen musikvideo typ "Beaver in da blogging hood" eller något sådant, ja vi får se om man kan få med Roseroger på ett sådant projekt han hade varit en perfekt statist, lika bra som på ten... , kunde inte låta bli.


Ha det


Mikael Johansson



Av Mikael Johansson - 7 maj 2012 07:39

Ikväll är det match mellan KHK:s Jensen och Detroits Zetterberg, bägge har nr 40 på ryggen,  bägge har 3 poäng i VM men Zetterberg har bara gjort 3 ass medan KHK Jensen har gjort 2 mål och 1 ass, ja ja ja ja ja ja jag vet alla jämförelse är löjliga, orättvisa men lite roligt är det allt kan man ju få tycka. Jensen har så här långt gjort succe och det är förbaskat roligt att KHK har en spelare som är med och testar sig på denna nivån men glöm jämförelsen för inte ens en överpositiv KHK:are kan få den att låta trovärdig det skulle ju va samma sak som om Norrman tog Bäcklin, det går ju bara inte, eller :)


Lyckeby vinner och KAIF visade vattenskalle och tog inte kampen i helgens match och det var synd. En seger hade varit mycket viktig för det gäller att få in en vinnarkultur och det är inte alltid så lätt, ibland kan man inte finlira utan det gäller bara köra och ta kampen. Jag tycker att KAIF skall kika på lite spelare i Lyckeby för att spetsa och sätta lite tävlingsanda i truppen för nu har man ju chansen att få det nya Karlskronalaget att starta i division 1, det hade varit något det.


Mörrum är med i många diskussioner när det gäller duktiga spelare och det känns som om Gojset bestämt sig för att göra en attack i årets serie, jag tror faktiskt att man kommer spela i Allettan och det var ju ett tag sedan man tog några steg framåt men nu kanske det är dags, magkänslan är bra och Mörrum är ju enda klubben som redan redovisat ett bokslut och man tjänade ju pengar, som sagt magkänslan är bra.


Ha det


Mikael Johansson

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Vilket lag tror du åker ur Hockey Allsvenskan säsongen 2012/2013
 Tingsryd AIF
 TAIF
 Tengsry

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards