Alla inlägg den 20 maj 2012

Av Mikael Johansson - 20 maj 2012 19:52

Idag har det väl varit första riktigt sköna sommardagen 2012 och då visar sig ett ganska så gammalt fenomen, men dock så aktuellt när solen börja komma fram. Karlskrona har stekarnas Konung och han är troligen den som skapade hela grejen, självklart är det Calle Stenbeck som jag skriver om men han är inte dum Calle för han vill att själva upplägget med stekare skall fortsätta och utvecklas och har därför skaffat sig en arvinge i Johan Dahl, om det blir utveckling av stekarstilen återstår att se men visst en lill-stekare är han allt Johan Dahl eller vad säger ni?




Självklart är det Kingen i Solglasögonen :) sköningar.


Chara visar direkt i VM Finalen vilken spelare han är och skickar upp en i kryllan, han är grym den mannen men jag tror att Ryssarna tar detta men visst är det skoj när Slovakerna bjuder upp till kamp.


Jag tror sedan att vi får se mer när det gäller KHK:s trupp men jag tror att tänket är att vi kör nu under försäsongen och en bit in i serien med det vi har och sedan får vi utvärdera och se vad vi står och vad vi behöver, vi får se vad som händer, den 12september närmar sig med stormsteg.


Ha det


Mikael Johansson 

Av Mikael Johansson - 20 maj 2012 11:47

Chelsea vinner mot Bayern Munchen och jag måste säga att det är alltid gott när ett Tyskt lag för däng mycket beroende på deras egna uttalande att det bara är de som är värdiga vinnare och utspelen av gamla spelare efter förlusten i Champions leauge visar samma sak, gott att Chealsea vann. Vad säger man sedan om hjälten Drogba? Kung e han och visade att han fortfarande är en världsspelare.


KHK tränar hårdare än någonsin och det kommer va ett vältränat lag som ställs på isen och det kommer krävas att man har ett lag som kan koncentrera sig på hockeyn till 100 %. Många spelare skall växa in i den allsvenska kostymen så det gäller att va i riktigt bra form och ta nästa steg i utvecklingen. Skall bli spännande och se hur Hööken agerar om det blir några förluster och man ligger illa till efter 2 månaders seriespel, det är då som det avgörs som alla säger.


Golfkross blev det igår, först en negativ då man själv sköt 80 slag i Don Rolf och man var 14 slag efter vinnaren men sedan på kvällen blev det stor revansch i en av de mest överlägsna golfsegerar som spelats på Nicklastorp, stjärnlaget Mikael "Tiger" Johansson - Kristin "Sörenstam" Johansson fullständigt krossade juniorerna Hanna "Swingen" Åkesson och Julius "vilka jävlar armar" Bergman med klara 2 -0 i matchspelet. Men men om 30 - 40 år så kanske de har en chans till revansch men det kommer bli hårt.


Känns det som en superintressant VM final i hockey idag? NOT.


Ha det


MIkael Johansson

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Vilket lag tror du åker ur Hockey Allsvenskan säsongen 2012/2013
 Tingsryd AIF
 TAIF
 Tengsry

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards