Alla inlägg den 6 maj 2012

Av Mikael Johansson - 6 maj 2012 20:05

Under dagen drog KHK in 108 st säsongskort (529.200 kr) och det som var riktigt roligt var att det var 45 st helt nya supporters som inte haft säsongskort innan som köpte idag, det bådar riktigt gott för KHK och Leif Ottosson kommer nog ha en hel del att göra :).


Hårdrockaren Fredrik Thomasson förlorade i kickboxningsfinalen med tre sparkar så han var nog både nöjd och missnöjd, nöjd med finalplatsen och missnöjd med att förlora densamma.


I dagens tennismatch så fick Roseroger ge sig med 2-0 i set men han låg i som tusan och man måste säga att han har en fantastisk känsla när han slänger racket mot platsen där vi sitter o vilar mellan gamen, han landar i princip alltid inom en meter, han är en naturbegåvning på kast med tennisrack.


Det har visst blivit en liten diskussion angående Norrman VS Holm, vore skoj att få se det på ett youtubeklipp.


Ha det


Mikael Johansson

Av Mikael Johansson - 6 maj 2012 15:29

I dagens match för Danmark så blev "KHK Jensen" matchens lirare genom att hänga två mål mot Italien och det där är ju riktigt skoj och Tomas Jonssons tips till Kempe kan ju verkligen bli en kanonvärvning. under morgondagen får vi ju se han lira mot Tre Kronor och han får gärna hänga någon kasse då oxå men inte så Sverige förlorar för det skall väl ändå inte va möjligt.


OIK Bloggen rapporterar att David Norrman är klar för OIK och ligger verkligen på och påminner om Davids kross av Tobias Holm, den enda kross jag kommer ihåg från förra säsongen var väl den när Bäcklin piskade upp en OIK spelare och här har David en utmaning - ta och vänd upp och ned på Bäcklin nästa säsong då är du kung, inte förr :)


Säsongskorten går som smör i solsken på KHK:s biljettkontor och det vore roligt om man kunde följa försäljningen och se hur publiken växer och växer om inte khk.se vill göra det så rapportera gärna en siffra hit så kommer det upp, skoj som tusan är det.


Idag lirar sedan Oliver match med Nybban igen och som vanligt Ollie håller du nollan så är det minst en poäng till laget :) själv blir det att ta sig an Roger Federer Ekstrand i en Tennismatch och efter förra drabbningen gäller det nu att vara på hugget direkt från början för nu när rosevinsperioden är igång för Roger är han vass som tusan, eller inte :) Blir det vinst kan ni med stor säkerhet läsa om det här senare. 


Just det, rockaren Fredrik Thomasson har kickboxningsmatch idag och jag hoppas att han knockar någon, jaja vi lär säkert höra något om det framåt.


Ha det


Mikael Johansson

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Vilket lag tror du åker ur Hockey Allsvenskan säsongen 2012/2013
 Tingsryd AIF
 TAIF
 Tengsry

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards