Alla inlägg den 1 mars 2012

Av Mikael Johansson - 1 mars 2012 22:20

KHK vinner mot Östersund men det var inte självklart, visst man börjar bra och får 2-0 men sedan får Östersund några enkla mål och Timo hade ingen lysande första- och andraperiod men han tar sig och stänger i tredje. Detta innebär att man har ett bra utgångsläge inför hemmamötet på lördag och jag tror att man tar detta i två raka.


Kluftens KRIF vinner mot Enköping men rapporterna säger att det var jämnt och att utvisningar störde KRIF en hel del men även här tror jag på två raka och en ganska så enkel resa på hemmaplan. 


OIK förlorar den där viktiga hemmamatchen och nu är det helt klart fördel Björklöven men jag tror nog att OIK kan skaka fram en tredje match i ren desperation för att säsongen inte skall vara över redan på lördag men sen är det nog stopp.


Nu väntar det en härlig hockyhelg med avgörande Play Off matcher.


Lite finns det dock att ta tag i för att få upp ångan i play off:et. www.khk.se hade inte ens ett uppsnack inför dagens match och det gör ju inte precis att intresset ökar, Mats Johansson o Kempe har lovat fullsatt så det gäller nog att dra på lite så vi känner krutröken inför lördagens omgång. Sedan tycker jag nog att spelarna skall ut o tacka de tappra krigarna som åker 208 mil för att se sina hjältar för man skall aldrig glömma vem som betalar ens lön, visst man är säkert tidspressade för att komma iväg med flyget hemåt men 2 minuter var dom absolut värda, bra kämpat Sune och hans gäng, ni ägde  .


Fanken va det skall bli skoj på lördag.....


Ha det


Mikael Johansson 

Av Mikael Johansson - 1 mars 2012 11:18

Haha vilken man han är Sune, inte nog med att han håller på med sin videoblogg och leverera det ena efter det andra reportaget nu kör han även "det är vi som är KHK" i riksradion också, helt underbart.


Vad skall man då säga om denne sanslöse man, eftersom vi spelade i samma pojklag i hockeyn så kan jag från den tiden berätta att han redan då var en glädjespridare och höll alltid låda var han än var. Att man ibland lurar sig på Peter är inte konstigt men under "skrattet" som blivit ett av hans kännetecken så finns det en riktigt klipsk kille med ett oerhört stort hjärta, det tror jag inte minst de yngre på Rosenfeltsskolan kan skriva under på.


Nu har då Sune som i natt startade resan mot Östersund för att under kvällen se KHK möta Östersund även varit med i programmet "är du vaken" under nattens resa och självklart fick han med You never walk alone för det är vi som är KHK på slutet. Kika in på länken och 31:30 in i programmet så dyker han upp mannen, myten legenden "Sune". Hahah tur det finns sådan lirare  .  http://sverigesradio.se/sida/ljud/3799929 ta dig fram till 31:30 in i programmet.


Ha det


Mikael Johansson 

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Vilket lag tror du åker ur Hockey Allsvenskan säsongen 2012/2013
 Tingsryd AIF
 TAIF
 Tengsry

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards