Alla inlägg den 5 mars 2012

Av Mikael Johansson - 5 mars 2012 14:50

Igår tog sig KHK vidare till sista Play Off omgången innan det väntar en kvalserie som är sista steget som man skall passerer innan den åtråvärda platsen i Allsvenskan är i hamn. Den stora frågan nu är ju vilka lag som kommer att ta sig till kvalserien för att där fightas med Sundsvall och Borås. Om vi kikar lite på matchspelet så har vi följande möten


Asplöven-Kiruna

Jag tror att Asplöven tar sig vidare i kvalserien men det blir tufft. 2-1 i Asplövens favör.


KRIF-Nyköping

Är ganska så säker att KRIF kommer ta detta med 2-0. KRIF är alldeles för bra för att missa denna chans. Tänk vilken säsong som man genomför, kvalserien första säsongen som man spelar i Div 1. Pratade med Micke Fahlander idag om deras framfart och han var klart imponerad och sa att Kluft:en har gjort det riktigt bra och fått ihop ett hårt jobbande lag med mycket talang i .


OIK-Arlanda

Detta är nog Play Off omgångens säkraste vinnare, OIK kommer aldrig missa detta och efter att ha slagit Björklöven har man visat att man är ett riktigt bra lag. Canadensarna levererar och Prez och Hetta slog ut Lövhögen för andra året i rad, förra året var det med Asplövendräkten.


KHK-Vita Hästen

Här har jag svårt att tippa rationellt utan det blir med hjärtat och jag tror på seger för KHK med 2-1 i matcher. Jag har enbart sett Vita Hästen en gång i år och det var i Arenan när KHK vann med 2-1 och jag tycker det var den bästa matchen som KHK spelat såhär långt. Marcus Ericsson och Höglund är ett riktigt bra radarpar men hela Hästen är ett riktigt stabilt lag så detta kommer bli stentufft. Det som är säkert är att KHK kommer behöva en storspelande Leionen i mål och sedan så måste alla spela på topp för att vi skall kunna rubba Hästen. 


Det kommer bli spännande :)


Ha det


Mikael Johansson


P.s Nedan ser du en intressant länk från expressen.se D.s


http://www.expressen.se/sport/hockey/khk-ar-nara-att-varva-karlskogas-sportchef/






Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Vilket lag tror du åker ur Hockey Allsvenskan säsongen 2012/2013
 Tingsryd AIF
 TAIF
 Tengsry

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards