Alla inlägg den 30 mars 2012

Av Mikael Johansson - 30 mars 2012 22:09

OIK har fått upp ångan ordentligt och spelar med fart och segerorganisatören är Fahla, hujeda mig. Nu spelade nog Fahla till sig ett kontrakt i Sundsvall ändå  . 5-0 är power inget snack om det, vilken match vi har att se framemot på söndag. Det var en som sa att OIK har nu börjat spela som KRIF och då kan man ju börja undra vilka KRIF nu har börjat spela som?


Själv var jag o kikade på just  KRIF - Asplöven och det byttes chanser ideligen men visst märks det att KRIF har huvudena någon annanstans, någon/några är o hälsa på allsvenska klubbar och det är mycket att tänka på så fokuset är inte det bästa men inget konstigt med det, jag hoppas dock att KRIF tar en seger under kvalserien för det är dom värda.


I morgon blir det ispremiär med företaget WIP och det är visst tänkt att hålla på i 2 timmar, gäller att ligga i ordetligt då. WIP ja, de tar och betalar flyget för KHK så att matchen mot Sundsvall inte blir så tung när det gäller resan, stooooort Peo Karlsson, kan bli avgörande.


Ha det


Mikael Johansson

Av Mikael Johansson - 30 mars 2012 07:29

Arto Miettinen är en riktigt skön kille, när han kom till KHK så skulle han va frälsaren och hade skyhöga förväntningar på sig men han var ingen frälsare, bra var han men ingen frälsare. Däremot så har Arto betytt mycket i sina lag de senaste 5 säsongerna som man har haft möjligheten att följa honom, han är otroligt skön och jag hoppas verkligen att han fortsätter med sin hockey men då på ledarnivå för han har många egenskaper som jag tror skulle göra honom till en bra tränare


OIK tar sig an Sundsvall och nu är det återigen en "måstematch" och det är vidöppet. OIK har ju spelare som visst inte vill annat än spela i klubben så det är nog med konstiga känslor man går ut till match. Detta är väl första gången som jag faktiskt inte tror på OIK vinst i kvalserien utan jag tror att Sundsvall är nummret för stora och lite bättre. Slutresultat 3-5 och sista i öppen kasse :).


KRIF - Asplöven - nu är det dags, KRIF kommer ta sin första seger och Victor Svensson kommer dominera. Nordfelt har visst ett finger som pekar åt fel håll och "Notan" är absolut inte en spelare som man vill skall vara borta men det kommer bara ge mer istid till Svensson. Poängkungen från Allettan Brasar har gjort 1 poäng i kvalserien och backen Jesper Olsson som överlägset vann poängligan för backar i Div 1 F har inte mäktat med en enda poäng under kvalserien och det är väl lite här man ser resultatet av tabelläget. Poängmaskinerna levererar inte just nu, vi får se om det blir ändring ikväll.


Katastrofen i söder måste väl ändå Asplövens hockey tour i söder va, kommer man bli nollade i sin Blekingetour så är det kört.


Sedan så har vi Nazareth som lirar i Karlskrona ikväll, herregud lever dom fortfarande, kan vara värt ett besök.


http://www.youtube.com/watch?v=soDZBW-1P04



Ha det


Mikael Johansson

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Vilket lag tror du åker ur Hockey Allsvenskan säsongen 2012/2013
 Tingsryd AIF
 TAIF
 Tengsry

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards