Alla inlägg den 14 mars 2012

Av Mikael Johansson - 14 mars 2012 22:00

Enligt storbloggaren MR Madhawks är nu Mats Lusth klar för MIF Redhawks, det är väl hans stora hjärta för MIF som kallar men OIK då? Ett OIK som kanske spelar i samma serie som MIF nästa år får återigen ge sig ut och leta ny tränare, börjar likna lite MGOIS över det? Nej, riktigt så illa är det inte.Skall bli spännande o se hur detta kommer påverka OIK som är mitt uppe i kvalserien.


Mycke e det nu :)


Ha det


Mikael Johansson

Av Mikael Johansson - 14 mars 2012 14:29

För er som är golfare så händer något fantastiskt nu under eftermiddagen för det är nämnligen så att Bengt Nilsson med sitt gäng på Nicklastorp GK öppnar upp för spel på sommargreener. Det är alltså dags att sätta igång och den stora frågan är nu om man skall börja på rangen eller går direkt på banan och bli vansinnig som vanligt och även om förnuftet säger rangen så finns det något som gör att man ändrar sig och 30 sek innan man skulle köpt rangebollar så drar man till första tee istället, mycket märkligt fenomen. Faktiskt kan man likställa det med att man aldrig skulle tagit den där sista men någon måste ju va den sista, alltså moment 22.


Nej nu är det igång så det är bara att börja hacka igång golfspelet men i år skall det bli med ett leende på läpparna.


Ha det


Mikael Johansson

Av Mikael Johansson - 14 mars 2012 09:37

Pratade nu på morgonen med MR Power Team Magnus Pettersson och han var lyrisk, han hade ett leende större än Kockumhallen och sa att det gick ju inte sova efter den matchen utan man är så j-kla glad så man blir galen. Det kommer bli svårt att jobba den närmaste tiden, tur att det är match redan imorgon igen, och på lördag och på...... osv.


Självklart är superlativen många idag men det är bara att gå tillbaks till gruvan och jobba för laget för det var verkligen något som kännetecknade gårdagens framgång, jobbet för laget.


Pöllenen och Sibbe gjorde nog sina bästa insatser för säsongen och man skulle egentligen kunna nämna alla men en som slutat göra poäng men som nog aldrig spelat bättre är RUIZ, jag tror att på de senaste tio utvisningarna som KHK fått med sig tror jag att RUIZ har fått ut en motståndare i båset 6-7 gånger och det har han fått beroende på sin skridskoåkning och sitt slit för laget, det är bara att bocka o lyfta på hatten, det är med sånt jobb man visar vem man är.


Sedan finns det ju den andra sidan - motståndarsidan och Borås fick sig en väckarklocka igår. Kika på länken med intervjuer med spelare, Sportchefen Stefan persson och Borås Tidningens krönikör och se hur de ser på saken. http://www.bt.se/sport/sportmagasinet-bhc-fick-fiaskostart(3189236).gm 


Ha det


Mikael Johansson





Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Vilket lag tror du åker ur Hockey Allsvenskan säsongen 2012/2013
 Tingsryd AIF
 TAIF
 Tengsry

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards