Alla inlägg den 11 mars 2012

Av Mikael Johansson - 11 mars 2012 13:57

Nu är alla matcher tuffa och skall man ta sig till topp 2 i kvalserien så behöver man göra riktigt bra ifrån sig i alla matcher så hur lottningen utfallit spelar egentligen ingen roll utan man skall ju möta alla och behöver slå alla. Vilken serie det kommer bli och jag tror att Borås absolut går att rubba i premiären, skall bli fantastiskt roligt och denna gången är det inget nytt för Karlskrona utan man vet vad som krävs för att lyckas.


KRIF - OIK är ju heller ingen dålig öppning och det har ju varit riktiga holmomgångar varje match dem emellan och jag tror att Bäcklin kommer ha en huvudroll, tror nog att det finns många av OIK:s spelare som tittar upp i mittzon när han är inne på isen. 


Jag tror att dubbelmötena när serien vänder kommer att bli avgörande för då tror jag att serien kommer sätta sig. Vad säger man om inte spännande :)


Ha det


Mikael Johansson


P.s Spelschemat har du här: http://www.khk.se/images/stories/Alaget/Dokument/spelordning_kvalserie_till_ha.pdf D.s 



Av Mikael Johansson - 11 mars 2012 08:35

OIK blev klara i fredags och KRIF samt KHK blev klara för kvalserien under lördagen och det är nu säsongen äntligen börjar, visst det är kanske att ta i men det är först nu man kan vinna något. Jag tror att Kristianstad mycket gärna bytt seriesegern vid jul mot att komma fyra i allettan, vinna i Play Off 1, 2 och tre för att sedan ta sig till kvalserien men KIK är ju inte OIK.


Vilket lag har då gjort bästa prestationen? För mig är svaret ganska så självklart INGET för man har ju inte vunnit något än men det är nu vinnarna skall koras. Det är nu det avgörs om vilket lag som gjort hemläxan under säsongen, vilka som har mest krafter kvar, vilka som är bäst tränade, vilka som har vinnarskallarna, det är med andra ord dags att ha en helt underbar hockeymånad framför oss. Den 8 april vet vi vilka som blev vinnare.


Nej nu är det dags att ut o lira lite golf det är en härlig tid just nu.


Ha det


Mikael Johansson 


P.s kika på denna http://www.youtube.com/watch?v=flyJJjaAa3M&feature=share D.s

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Vilket lag tror du åker ur Hockey Allsvenskan säsongen 2012/2013
 Tingsryd AIF
 TAIF
 Tengsry

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards