Alla inlägg den 19 mars 2012

Av Mikael Johansson - 19 mars 2012 22:59

Jag fick ikväll reda på att Kung Sune låg inne på Hjärt - IVA och det där är inte bra överhuvudtaget. Peter åker land o rike runt för sitt KHK, kör Sunes Hörna, jobbar med barnen på skolan, kör sin blogg, intervjuar och donar, donar och fixar. Peter ta och stäng av nätet, stäng av telefonen, släpp denna säsongen och kör en riktig sommaruppvärmning utan cigaretter och kom tillbaks i bästa formen någonsin, du måste nu tänka lite på dig själv, kämpa på "Kung Sune" vi är många som tänker på dig.


Idag lirade ju även DIF och slog Leksand med 3-1 och det känns jäkligt bra när man nu skall tillbringa torsdag-söndag i fjällen med en DIF:are, det blir liksom lite mer lättsamt då.


Skulle sedan köra lite styrketräning idag och funderade lite på vilka vikter man skulle börja med och det var väl bara att köra på som innan och skita i de där maskinerna och köra bänkpress direkt. 6*3 på 90 kg, 4*2 på 110 och sedan 2*1 på 125 kg var det ju man körde på innan så det är väl bara att ge järnet, tjeeeeeeenare. Efter att ha skämt ut sig och fått hjälp i första serien så blev det sedan lite sit ups och motionscykel. Tänk vad tiden gör med en :)


Jaja, nu är det snart dags för derby och därefter fjällen, skall bli nice


Ha det


Mikael Johansson 


Av Mikael Johansson - 19 mars 2012 14:57

Nu är jobbet att få ihop föreningarna i full fart och det är mycket som självklart skall göras, det är klubbnamn, det är dräkter, det är färger som skall tas fram och inte minst viktigt att alla får va med och tycka till kring detta så att man känner delaktigheten.


Bosse Lindström nuvarande ordförande för både KAIF o Lyckeby och sedan även för den nya föreningen visade i lokaltidningen var han vill ha arenan och tyckte samtidigt att Kalmar FF gjort en miss som lagt sin arena utanför stan med för få hyresgäster som hyr in sig och alltid har öppet oavsett om det är match eller ej. Jag tycker att det ligger någonting i det Bosse säger för skall man få en Arena till att snurra så behövs det konsumentbutiker, alltså ett traditionellt köpcentra med Arena.


Skall bli roligt att följa detta och även följa om man får starta upp den nya föreningen i div 1 eller div 2.


Ha det


Mikael Johansson

Av Mikael Johansson - 19 mars 2012 07:23

Nu är det fullt fokus på onsdagens matcher och det är ju spännande att se vilka lag som behåller segersviten, vilka som studsar tillbaks och om det är något lag som tappar mark.


Sundsvall mot Borås är ju ett tungviktsmöte som kommer bli riktigt spännande, jag tror det kommer va oavgjort efter full tid, de allsvenska lagen har inte imponerat och enligt rapporten så var KRIF nära att ta en seger mot Sundsvall men man hade inte riktigt skärpan vid målchanserna.


OIK mot Asplöven blir en ganska så enkel tillställning för OIK att ta hem, stärkta av derbysegern samt att man har spelare som hade betydande roller i Asplöven förra året talar för OIK seger.


KHK mot KRIF kommer bli en ny batalj med två ursinnigt kämpande lag, KHK slåss för sin heder i derbyna och för att hänga på i toppen och för KRIF är det sista chansen för att slippa åka runt i kvalserien som ett slaget lag. Jag förväntar mig total desperation från bägge sidor, de som klarar hålla sig kalla i detta kommer vinna, PP avgör.


AIK - stort.


Jag har fått totalförbud om att dra upp Djurgårdens kvalserieäventyr den kommande torsdagen-söndagen. Jag återkommer kring detta men det kommer bli svårt för det går ju alltid någon match under dessa dagar. Kommer bli spännande, haha eller bara helt underbart.


Ha det


Mikael Johansson

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Vilket lag tror du åker ur Hockey Allsvenskan säsongen 2012/2013
 Tingsryd AIF
 TAIF
 Tengsry

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards