Alla inlägg den 17 mars 2012

Av Mikael Johansson - 17 mars 2012 20:51

OIk krossade KHK idag och det var inget snack, alla dom här klyschorna om att man satt kvar i bussen osv slog in. KHK var i och för sig med i matchen resultatmässigt och hade ett 5-minuter långt powerplay där man kunde tagit sig in i matchen men man spelade tokdåligt faktiskt. Pöllenen var inne nästan hela tiden(5 min) och agerar man på det sättet så går det inte. 


Idag så tog man pucken själv och skulle driva in den i zon och det funkar inte om detta berodde på att KHK var dåliga eller OIK va bra va svårt att se men det var nog en kombination. 6 poäng efter tre matcher får nog ses som godkänt ändå och att möta raggarhockey är inte KHK:s grej har det visat sig. Men men OIK gör det helt ok.


Asplöven tar en pinne mot Borås och KRIF blir nollade igen men som sagt KRIF har nu KHK:s läge från förra säsongen med 1 pinne efter tre matcher så vi får se vad som hännder. 


Roligt för Djurgården att de slog Karlskroga, i och för sig på straffar men ändå, skoj för DIF.


Ha det


Mikael Johansson

Av Mikael Johansson - 17 mars 2012 07:58

Definition: Akut insättande oförmåga till minnesprägling som går i regress inom 24 timmar. Benignt tillstånd.

Orsak: Okänd. Övergående störning i mediala temporalloben/hippocampus. Utlösande orsaker: Hos yngre migrän, fysisk aktivitet, lindrigt skalltrauma utan medvetandeförlust. Hos äldre fysisk ansträngning, psykisk stress, akut smärta, nedkylning, sexuell aktivitet, cervikal manipulation.


Detta är ju faktiskt den enda klockrena analysen som man har hört efter OIK:s match mot Borås för ingen har ju en aning om vad som hände i matchen men som sagt det går över på 24 timmar för nu minns ju storlaget från väst till och med när man vann mot KHK i sudden någon gång under allettan. Linnvarv säger i dagens Blekinge Sport att han vet precis hur OIK skall slå KHK i dagens match, det enda som kan stoppa dem är nog att de drabbas av TRANSITORISK GLOBAL AMNESI igen, gode gud det skulle ju va andra gången inom 36 timmar. Det händer ju bara inte, eller?


Själv tror jag att det kommer bli stentufft men det är ett annat KHK som OIK möter idag så det skall bli riktigt skoj att se matchen, Tips:2-4 sista i öppen kasse.


KRIF mot Sundsvall ser ut som en tuff uppgift för jag har hela säsongen trott på KRIF men att åka upp till Haparanda och leda med 2-0 och sedan förlora med klara 5-2 känns konstigt, kanske har bensinen tagit slut men det som talar för KRIF är att man inte förlorar två matcher i rad men trots detta - Tips: jag tror Sundsvall vinner med 3-2.


Asplöven - Borås - här tror jag på en solklar seger för Borås. Några matcher till och vi kan se lite tendenser i serien så det är verkligen viktiga matcher som spelas nu men som Kempe sa på något möte att förra året hade vi 1 poäng efter 3 matcher och hade allt i egna händer inför sista så inget är självklart.


Nej in i gruvan och kör det är det enda som gäller. Jo just det, om ni ser Sven - Gunnar Pettersson så dra inte upp det där om Djurgården, det är inte läge nu.


Ha det


Mikael Johansson 


P.s det stavas Linnvurv va? D.s

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Vilket lag tror du åker ur Hockey Allsvenskan säsongen 2012/2013
 Tingsryd AIF
 TAIF
 Tengsry

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards