Alla inlägg under april 2012

Av Mikael Johansson - 2 april 2012 16:23

Jag vet inte vad det är med killarna som håller på att jaga andrapass hela tiden, jovisst jag förstår syftet för de vet att det finns alldeles för många sportchefer som jagar spelare via eliteprospect men ändå, det är ju pinsamt. Jag hörde att en spelare gjorde anspråk på ett andrapass när målgöraren satte en från egen tekning och ja ni vet vem jag menar, pinsamt är det.


I helgen så avgjordes SM finalerna i J18 och J20. Rögle vann för J18 och Linköping för J20, var det några sportchefer o kikade in lite guldkorn då? Ja, KRIF:s Sportchef var självklart där men annars vad det nog tunnsått. På tal om J18 och Rögle så har de en en back som är född -95 och som är störtskön, det gå inte att inte tycka bra om den killen och han kallas Zlatan. Han spelade med 95 landslaget i en turnering i Finland och jag fick lyssna på ett underbart samtal mellan far och son. Samtalet gick typ såhär:


Zlatan: tjena vi lirade mot ryssarna idag

Far: Ok, hur gick det

Zlatan: Det gick bra och jag gjorde mål

Far:va skoj

Zlatan:sjääälvmål och sedan värsta asgarvet


Om man är 16 år och kan hantera ett självmål med den självironin istället för att bryta ihop då kommer man gå långt, nu har killen tagit sitt första SM Guld och jag har på känn att det inte är det sista, vet i tusan om han andrapass jägaren inte varit ute efter ett ass där också :)


Ha det


Mikael Johansson

Av Mikael Johansson - 2 april 2012 06:32

På onsdag så har KHK första matchbollen av två att ta sig till allsvenska och just nu orkar man inte ens tänka på denna nervdallrande tillställning så man får hänga upp det på lite roligheter. Jag tror det kommer 2.000 personer till arenan för att på plats se denna avgörande match och visst vore det lite häftigt om vi var fler på plats i Karlskrona än de är i Sundsvall där matchen spelas.


Efter matchen igår så var jag i Wip:en och lyssnade på Kempe och han var självklart nöjd med matchen och lyfte självklart fram laginsatsen sedan fick han frågan om läget framåt och här stack Kempe ut!!! Haha nej jag bara skojar, det är de vanliga förberedelserna som gäller, nästa byte som gäller, det är vår egen prestation som gäller osv. osv och varför skall man ändra på ett vinnande koncept  .


Jag hörde att OIK hade hängt upp löpsedlar i sitt omklädningsrum där det stod att KHK möter Djurgården och jag förstår ännu inte om de gjorde det för att få lite extra tändvätska eller om det var för att man var avundsjuka men de glömde i alla fall inte kvar "matchplanen" i omklädningsrummet i år eller de hade kanske ingen igår OOOoooops :)


Leks..., Mal...., Djurg..., Södert....., Öreb....., Väster..... jaja vi får väl se.


Ha det


Mikael Johansson 

Av Mikael Johansson - 1 april 2012 21:27

Skall man hissa eller dissa? Jag tror jag gör både och börjar med dissen, OIK är stolta som tuppar och säger att KHK är rädda för OIK?? Hallå, hallå, OIK det gäller att leverera när det gäller som mest, vissa stiger fram i ett sådant läge och andra tar ett steg tillbaks, det är så det funkar.


Thomas Fahlqvist har jag nog aldrig sett så osynlig i en match ändå gör han 2 poäng vilket han skall ha cred för men jobbet på isen fanns inte där idag och det går inte att lira för sig själv utan man måste jobba för laget.


Jag tror dock att OIk har chansen ändå för Borås kommer inte klara elitlicensen, det kan dom inte göra.


Hissar gör jag idag två spelare och varför ingen av de blir matchens lirare vet jag inte men troligtvis hade dom bartömning i Wip:en :). Spelarna jag pratar om är Hans Ottinger och Andreas Elofsson, vilka krigare, idag kändes det som att de skulle käkat upp pucken om de hade räddat ett baklänges mål eller fått hänga en framåt, stort, vilka lagspelare.


KRIF då, jag vet inte vad jag skall säga men den"fantastiska säsongen" börjar bli lite solkig nu, bli nu inte ihågkomna som det sämsta laget i kvalserien någonsin utan se till att vinna en match nu, såhär dåliga är ni inte.


Jag pratade lite med Mats Johansson efter matchen och frågade vad han tyckte om den nye sportchefens insats? Han svarade ganska så snabbt - Han fick sparken sa Mats, i KHK gäller det att leverera annars funkar det inte  .


Jaja, det är inte lätt att va ödmj........... gäller bara att slå till vid rätt tillfälle, David Norrman då? Tyvärr David det blir till att köra 1 år till i OIK men du står på tillväxt.


Är KHK klara för AS nu då? Nej det enda som är klart är att vi med stor bitterhet vet att vi hade det i egna händer förra säsongen och att någon jäkel nu skall få sota för det nu eller är det 2014 som gäller? Tro inte det, nu är det All In.


Ha det


Mikael Johansson

Av Mikael Johansson - 1 april 2012 10:33

Det har varit mycket hemlighetsmakeri kring förhandlingarna men alla inblandade tycker att det är rätt att släppa det nu så att det inte uppstår en massa diskussioner om vad han har sina lojaliteter. Allt gammalt groll har alla lämnat bakom sig och det skal bli spännande att få jobba i en förening som har förutsättningar att lyckas.


Simon kommer att ta med sig David Norrman till KHK men annars så ser han inga spelare som skulle kunna va med i den resa som KHK är inne i.


Beaverblogg hälsar Simon åter välkommen till storstaun och hälsar även David välkommen till KHK


Ha det


Mikael Johansson

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Vilket lag tror du åker ur Hockey Allsvenskan säsongen 2012/2013
 Tingsryd AIF
 TAIF
 Tengsry

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards